Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Κολλημένος στο μηδέν!


Χωρίς τέρματα έληξε ακόμα ένα φιλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αντίπαλος στην Άλλη Μεριά ήταν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και το σκορ έληξε χωρίς τέρματα ,όπως στα προηγούμενα τρία φιλικά παιχνίδια.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Παπαδήμος και το αριστερό ο Διαμαντόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Ακριβόπουλος και Παπαϊωάννου. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Ψιάνος, Κόλα και Σκοπελίτης, ενώ την επιθετική τριπλέτα αποτέλεσαν οι Ντινιωτάκης στα δεξιά, Καρατσόλης στα αριστερά και Αναστασίου στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά αμυντικά στοιχεία αλλά δεν μπόρεσαν να βρούνε διαδρόμους στην επίθεση και να δημιουργήσουν επιθέσεις με προοπτική.

ΟΛΥΜΠΑΚΟΣ: Καβουσάκης, Παπαδήμος (65’ Λάμπος), Διαμαντόπουλος (74’ Θεοδωρόπουλος), Ακριβόπουλος (46’ Σιουμουρέκης), Παπαϊωάννου (78’ Γαλανόπουλος), Ψιάνος (78’ Μυλωνάς), Κόλα (70’ Κόφφας), Σκοπελίτης (65’ Καμπέρης, 90’ Σκούρας), Ντινιωτάκης (74’ Κατσαγεωργίου), Καρατσόλης (46’ Κυρίτσης), Αναστασίου (46’ Σταμπουλής).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου, Κωτσαρίδης, Μπατσώνης, Σεχολάρι, Κριεμάντι, Μαργαρίτης.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...