Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Ψάχνεται επιθετικά!

 


Ισόπαλος στα Τρίκαλα με αντίπαλο τον ΑΟ Φήκης ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε και πάλι να πάρει την νίκη στον φιλικό αγώνα που έδωσε στα Τρίκαλα με έναν αντίπαλο που θα βρεθεί αντιμέτωπος και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Το παιχνίδι κύλισε χωρίς πολλές φάσεις με τις δύο ομάδες να έχουν στην ουσία από μία κλασσική ευκαιρία.Ο Ολυμπιακός στο 60' με τον Διαμαντόπουλο να σουτάρει στην οριζόντια δοκό και η Φήκη στο 72΄με τον Καβουσάκη να εξουδετερώνει σουτ του Νηκλιτσιώτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, δήλωσε πως η ομάδα  χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση με έμπειρους ποδοσφαιριστές στις θέσεις του στόπερ, του επιτελικού χαφ και του επιθετικού.

Ο Σάκης Θεοδωσιάδης είπε μεταξύ άλλων:

«Μας δόθηκε η ευκαιρία στο τέταρτο για εμάς φιλικό να φιλοξενηθούμε στη Φήκη, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα προόδου. Μια ομάδα που θα τη βρούμε απέναντί μας στο πρωτάθλημα. Δύσκολη έδρα και πολύ καλός προπονητής ο κ. Μανούρας. Όπως γνωρίζεται διαθέτουμε κι εμείς μια καινούρια ομάδα, κάνουμε μια νέα προσπάθεια, έχουμε πολλά νέα παιδιά. Πιστεύω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Σήμερα θα έλεγα ότι έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι κι απ’ τις δύο ομάδες. Κομμάτια του παιχνιδιού ελέγχονταν κατά διαστήματα κι από εμάς και από την ομάδα της Φήκης. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίρνουν εμπειρίες από αυτές τις δύσκολες έδρες, ώστε να καταλάβουν τι μας περιμένει στο πρωτάθλημα. Και φυσικά μέσα από αυτές τις εμπειρίες να προετοιμαστούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα στο επόμενο διάστημα για να φανούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Δύσκολο το πρωτάθλημα με καλές ομάδες, με δύσκολες ομάδες, με δύσκολες έδρες. Είμαστε Ολυμπιακός Βόλου, είμαστε καταδικασμένοι σε κάθε γήπεδο να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Δουλεύουμε καθημερινά για την προετοιμασία μας για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της διοίκησης και των φιλάθλων μας».

Οι ομάδες της κατηγορίας είναι αξιόλογες και οι προπονητές τους και πλέον και σ’ αυτήν την κατηγορία μπαίνουν κομμάτια ποιότητας. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να δημιουργήσουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, στον τρόπο παιχνιδιού τους. Πιστεύω και περιμένω πως θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες του πρωταθλήματος  και καθημερινά στις προπονήσεις προσπαθούμε να πείσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου τους ποδοσφαιριστές για τον δύσκολο δρόμο που έχουν φέτος να διανύσουν σ’ αυτή την κατηγορία».

Όπως είδατε το ρόστερ στο μεγαλύτερο μέρος του απαρτίζεται από νέα παιδιά. Όλοι είναι μετά το 2002. Διαθέτει η ομάδα κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Σήμερα έλειπαν τέσσερις πολύ σημαντικοί παίκτες. Σίγουρα όμως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε δύο – τρεις θέσεις “κλειδιά”, όπως είναι η θέση του φορ, του στόπερ και ενός μεσοεπιθετικού παίκτη».

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Σκοπελίτης, Κόφφας, Κόλα, Μυλωνάς, Κατσαγεωργίου, Ντινιωτάκης


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...