Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Αθώωση αλλά και προβληματισμός!

 Δεν χρωστάει μία στο Ντε Κάμπο αλλά αποπληρώνει τον Γουόρντεν ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διαιτητικού δικαστηρίου.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγύρισε την δικαίωσή του στην υπόθεση Ντε Κάμπο ,αλλά αναγκάζεται να αποπληρώσει ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην ομάδα πριν την διάλυση της ομάδας από τον Αχιλλέα Μπέο.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση Ντε Κάμπο:

Στις 22/2 είχε συζητηθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατά της απόφασης της ΠΕΕΟΔ, που αρχικά δικαίωνε τον Ερνάν Ντα Κάμπο.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφασή του, με την οποία δικαιώνει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά την ένταση εξόφλησης που είχε καταθέσει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, λόγω λανθασμένης εκτίμησης των αποδεικτικών μέσων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου νιώθει απόλυτα δικαιωμένη για μία υπόθεση, στην οποία ακούστηκαν πολλά εις βάρος της, τα οποία δεν ίσχυαν, όπως αποδείχθηκε μέσα από την ακροαματική διαδικασία και την απόφαση που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, πλέον, δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα απέναντι στον Ερνάν Ντα Κάμπο, με την υπόθεση να κλείνει οριστικά”

Η απόφαση όμως του Διαιτητικού για την εξόφληση του Γουόρντεν στο 50% των οφειλών της παλαιάς ΠΑΕ (8.500 περίπου ευρώ) ,ουσιαστικά αναγνωρίζει την νέα ΠΑΕ ως «φορολογική συνέχεια» της παλαιάς ομάδας.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...