Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Έχασε από την καλύτερη Βέροια!


 Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κοντράρει την πρωτοπόρο Βέροια και έχασε εύκολα με 0-2.

Σε ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες τελικές προσπάθειες η ομάδα μας δέχτηκε γκολ μόλις στην πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων ,χωρίς να βγάλει αντίδραση στην συνέχεια.




Ο Καβακάς παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς και Μαρκοπουλιώτη και τον Σκοπελίτη ως  αριστερό αμυντικό και τον Γραικό ως δεξιό.
Ο Κόλα με τον Μάνγκα  ήταν αμυντικά χαφ Το τέρμα υπερασπίστηκε ο Ξενοδόχοφ .Στην μπροστινή γραμμή έπαιξαν στα πλάγια οι Κουντουριώτης και Βερνάρδος και πιο κεντρικά οι Γκαργκαλατζίδης και Σιαφα σε καθαρό 4-4-2.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με την Βέροια να σκοράρει στην πρώτη της επίσκεψη στην ερυθρόλευκη περιοχή με τον Πασά που δείχνει πως δικαιοματικά κατέχει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.
Από εκεί και έπειτα χάθηκε ο προσανατολισμός των παικτών της ομάδας που είχαν ως πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξουν το μηδέν.Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε «καθαρή» ευκαιρία μέχρι που δέχτηκε ένα ωραίο γκολ στο 66' από τον Πεταυράκη.Από εκεί και έπειτα η ομάδα μας πίεσε όσο μπορούσε για να χάσει την κλασική ευκαιρία στο 77' με κεφαλιά του Φιλίποβιτς και εντυπωσιακή απόκρουση του Βελλίδη.


Ολυμπιακός Βόλου (Τ. Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Μάγνκα (53’ Ντιαμπί), Κόλα (83’ Χατζής), Κουντουριώτης (76’ Κατσούκης), Σιαφά (83’ Κότος), Γκαργκαλιτζίδης (53’ Ντος Σάντος), Βερνάρδος

Βέροια (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος (71’ Μπλέτσας), Μαραγκός, Κάτσε, Μούργος (46’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (86’ Αλί Αντέμ), Καπνίδης, Πόζογλου (71’ Φοφανά), Πασάς (78’ Κουατένγκ)



Κάρτες:  7' Γκάγκαργκαλατζίδης

Ο «κόραξ» του αγώνα
Εξαιρετικά κακός χωρίς λόγο ο Βλάχος και ο πρώτος βοηθός του αγώνα.Ιδίως οι υποδείξεις του βοηθού ήταν αλλοπρόσαλες

Μας άρεσε....

Η αγωνιστικότητα που δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες δείχνει αυξημένη

Δεν μας άρεσε...
 
Ο Σιαφά μετά την επιστροφή του από το Copa Africa δείχνει διαφορετικός παίκτης με πολύ κόπωση και σε αρκετές στιγμές εκτός κλίματος του παιχνιδιού


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Καβακάς: «Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Παίζαμε με μία ομάδα που δείχνει πως μόνο τυχαία δεν είναι στην πρώτη θέση. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, παρά το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, τα προβλήματα που είχαμε και αυτά που προστέθηκαν πριν από το παιχνίδι με την απουσία του Ξύδα, η εικόνα μας αλλάζει προς το καλύτερο και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία.

Η διαφορά στο σημερινό παιχνίδι ήταν ότι η Βέροια έκανε τρεις ευκαιρίες κι έβαλε δύο γκολ, ενώ εμείς κάναμε δύο ευκαιρίες και δεν βάλαμε κανένα γκολ.

Χάσαμε ένα παιχνίδι, προχωράμε στο επόμενο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Έτσι κι αλλιώς εμείς τα παιχνίδια τα κοιτάζουμε με το ίδιο “μάτι”. Δεν έχουμε το δικαίωμα να ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Θα πάμε την Κυριακή, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάμε και να κερδίσουμε. Kάναμε μία διαχείριση, θέλαμε κάποια παιδιά να είναι φρέσκα για την Κυριακή και προς το τέλος όταν είδαμε ότι η ροή του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμη και τα δέκα λεπτά είναι ανάσες για κάποιους ποδοσφαιριστές.To παιχνίδι με τον Θεσπρωτό είναι ένα παιχνίδι που θα το χαρακτήριζα τελικό και για τις δύο ομάδες»


Δερμιτζάκης: «Αντιμετωπίσαμε μια ιστορική ομάδα με πολύ καλό προπονητή.Εύχομαι ο Ολυμπιακός να πετύχει στους στόχους του. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης».


 


 


Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες της Νεάπολης.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...