Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Κέρδισε η ομάδα ,έφυγε ο Βλιώρας

 Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Αναγέννηση στο ντέρμπι παραμονής αλλά έχασε τον προπονητή του.

H ομάδα μας ήταν καλύτερη και στηριζόμενη από τους φιλάθλους της κέρδισε την Καρδίτσα.

Η μεγάλη νίκη συνοδεύτηκε από παρατράγουδα ,αφού λόγω των υβριστικών συνθημάτων που ακουγόταν κατά την διάρκεια του αγώνα προς τον Αχιλλέα Μπέο , ο κος Βλιώρας αποφάσισε να παραιτηθεί.

Ακολούθησαν ανακοινώσεις διοίκησης και παικτών που στηρίζουν τον προπονητή της ομάδας και του ζητούν να γυρίσει στην θέση του.

Δεκάλεπτα: 29-20, 49-43, 70-57, 87-83.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλιώρας): Αγκρής, Νίκολης, Γκοντόπουλος 19 (5), Μουρατίδης 4, Αναγνωστόπουλος 18 (6), Καραμήτσος 10 (1), Ίλτσογλου 13 (3), Σταθούρος, Σιμάκης 8, Παρασκευάς 15, Γουάμπα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κρομμύδας): Κακκαβάς, Ψυχογιός 3 (1), Πανταζής, Γεωργαντζάς 16 (2), Αρκούδας 2, Παπαποστολόπουλος, Πυργιώτης, Χαλιμούρδας 5 (1), Αργύρης 27 (5), Αντωνίου 15 (3), Καλλιάρας 15, Οικονόμου.

Η ανακοίνωση των παικτών:

Κατόπιν της υβριστικής συμπεριφοράς συγκεκριμένων οργανωμένων οπαδών της ομάδας κατά τη διάρκεια της προχθεσινής αναμέτρησης και μετά τη χθεσινή ανακοίνωση παραίτησης του προπονητή μας, Γεωργίου Βλιώρα, ως παίκτες ”ακόμη” της ομάδας παίρνουμε θέση και έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι.

Επί σειρά ετών οι οργανωμένοι φίλαθλοι απέχουν από το Αντρικό Τμήμα Καλαθοσφαίρισης. Φέτος η επανεμφάνισή τους αρχικά μας χαροποίησε. Όμως, στη συνέχεια, με στοχευμένες συμπεριφορές, έχοντας ως αποκορύφωμα την απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο του προπονητή μας, Γεωργίου Βλιώρα, τόσο στο γήπεδο όσο και με προσβλητικές δημόσιες αναρτήσεις, προκάλεσαν σοβαρή αναταραχή στην ομαλή λειτουργία της ομάδας μας. Όλη αυτή η έκρυθμη κατάσταση έρχεται αδικαιολόγητα σε μια φάση του πρωταθλήματος, κατά την οποία η ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη βαθμολογική θέση από την έναρξή του και μέσα στους στόχους της.

Αντιθέτως, ο κόσμος που σέβεται πραγματικά την ομάδα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της και δε θα πρέπει να συγχέουμε αυτή τη μερίδα ανθρώπων που στηρίζουν πραγματικά και συμμετέχουν ως 6ος παίκτης στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Όλοι οι παίχτες στηρίζουμε ομόφωνα τις αποφάσεις της διοικούσας επιτροπής και του προπονητή μας, Γεωργίου Βλιώρα, οι οποίοι υπό αντίξοες συνθήκες έφτιαξαν ένα σύνολο, το οποίο παλεύει για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου. Οποιοσδήποτε έρχεται στο γήπεδο οφείλει να σέβεται το οικοδόμημα και την ιστορία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου και να μη παίζει πολιτικά και προσωπικά παιχνίδια με τον ιδρώτα μας.

Οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα είναι ομαδική. Ο προπονητής είναι βασικό και αναπόσπαστο μέλος της ομάδος και ρητά δηλώνουμε ότι παραμένουμε ομάδα εντός και εκτός παρκέ. Καλούμε τον Ερασιτέχνη να στηρίξει τη δική μας προσπάθεια και να καταδικάσει τις απρεπείς συμπεριφορές και Δημόσιες Αναρτήσεις των οργανωμένων οπαδών εις βάρος του προπονητή, γεγονός το οποίο προσβάλει τόσο την διοικούσα επιτροπή όσο και εμάς τους ίδιους. Επικροτούμε την τοποθέτηση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη να αποδοκιμάσει αυτές τις συμπεριφορές και αναμένουμε την έμπρακτη στήριξή της στην ομάδα με την αποβολή όλων, όσων (ευτυχώς είναι η μειοψηφία) με τη στάση τους συντελούν στην απαξίωση της προσπάθειάς μας. Εν κατακλείδι, αυτό που ζητάμε ως ομάδα είναι η στήριξη από ανθρώπους που θέλουν το καλό της ομάδας, είτε είναι φίλαθλοι είτε μέλη του Ερασιτέχνη”.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΣ «Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τα ακόλουθα σχετικά με την δημοσιοποίηση της παραίτησης του κυρίου Γεωργίου Βλιώρα προπονητή της ανδρικής μας ομάδας καλαθοσφαίρισης.

Η αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών Καλαθοσφαίρισης από την ΕΟΚ βρήκε την ομάδα μας στην Β’ Εθνική με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικούς πόρους σε σχέση με αυτές που είχαν προγραμματιστεί για την συμμετοχή της στην Γ Εθνική.

Δεδομένων των παραπάνω συνθηκών η πορεία της ομάδας μας στη Β’ Κατηγορία είναι πολύ καλή σε σχέση με τον στόχο της παραμονής που είχε τεθεί εξ αρχής και που είναι πλέον εφικτός μετά και το χθεσινό (σ.σ. χθεσινό) νικηφόρο  αποτέλεσμα.Αυτό οφείλεται στην συγκινητική προσπάθεια των παικτών, στη συμβολή και καθοδήγηση του προπονητή μας Γιώργου Βλιώρα, στον φίλαθλο κόσμο που συμπαραστέκεται και στην υπεύθυνη λειτουργία του τμήματος από τη Διοικούσα Επιτροπή που έχει την αμέριστη ηθική και οικονομική συμπαράσταση της διοίκησης του συλλόγου.

Ως ερασιτεχνικό σωματείο με καταστατικό σκοπό τη διαπαιδαγώγηση των νέων και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους με οδηγό τον αθλητισμό, τη μείζονα προσπάθεια και τα αθλητικά ιδεώδη, ποτέ δεν επικροτήσαμε, ούτε υιοθετήσαμε αλλά ούτε και υιοθετούμε τα υβριστικά συνθήματα από όπου και αν προέρχονται και σε όποιον και αν απευθύνονται. Ιδιαίτερα όταν αυτά θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή αγώνων των ομάδων μας, αποπροσανατολίζουν τους παίκτες και καταληκτικά μόνο ζημιά μπορούν να προξενήσουν στον σύλλογο.

Η διοίκηση του ΑΣ «Ολυμπιακός Βόλου 1937» έχοντας την ευθύνη λειτουργίας οκτώ τμημάτων, που αποτελούν μία αθλητική κυψέλη για την άθληση της νεολαίας της πόλης μας, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αθλητικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, όπου ανήκουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, έχοντας πετύχει σε συνεργασία μαζί τους  το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου μετά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του απέναντι στους λόγους που  οδήγησαν τον προπονητή μας Γιώργο Βλιώρα στη δήλωση παραίτησής του, εκφράζει την στήριξή του στο πρόσωπό του και μην αποδεχόμενη την παραίτησή του τον καλεί να συνεχίσει το έργο του αναθεωρώντας την απόφαση του, καλώντας παράλληλα όλους τους συντελεστές ομαλής διεξαγωγής των αγώνων να επιδεικνύουν την συμπεριφορά που αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου μας».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...