Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

5 ευρώ με ΠΑΟΚ Β!H αποστολή!


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι (2/3, 15.00) με τον ΠΑΟΚ Β’ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2. 

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου.

Εκτός έμειναν οι Μανάφοφ, Ασαμόα, Νάνι, Χατζής και Πέλκας.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει, πως βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ για τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα, ο αριθμός θεατών στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για το εξ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ Β’ (Τετάρτη 2/3, 15.00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, είναι 50% επί της χωρητικότητας του γηπέδου.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ Β’ θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, σήμερα Τρίτη 1/3 από τις 18.00-21.00 και αύριο Τετάρτη 2/3 (ημέρα του αγώνα) από τις 09.00-12.00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ Β’ θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ Β’ η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδος.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και κάθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...