Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Τελικός με Θεσπρωτό!

Σκασμένος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μανού Καγιέχα, από τον τρόπο με τον οποίο έχασε η ομάδα μας το παιχνίδι από την Ξάνθη. 

Μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη δήλωσε:

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, διαθέταμε ομαδικό πνεύμα και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Ωστόσο, χάσαμε το παιχνίδι. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσαμε εμείς να είχαμε προηγηθεί στο σκορ. Το πρώτο γκολ της Ξάνθης ήταν οφσάιντ.

Κάναμε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο για να κυνηγήσουμε την ισοφάριση, όμως ένα λάθος στο β’ μέρος του παιχνιδιού μας στοίχισε το δεύτερο γκολ, το οποίο προήλθε από αυτογκόλ.Όλη την περασμένη εβδομάδα κάναμε πολύ καλή προπόνηση και η δουλειά μας φάνηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, παρότι η ομάδα δεν κέρδισε. Την Τετάρτη παίζουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον Θεσπρωτό και για μας αυτό το ματς είναι τελικός.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την ανταπόκρισή τους στις προπονήσεις και καλώ τους οπαδούς και τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, ενισχύοντας την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές αποδεικνύουν καθημερινά στην προπόνηση πόσο πολύ θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να ξεφύγει από τη θέση στην οποία βρίσκεται.Θα δουλέψουμε σκληρά τις ημέρες που απομένουν μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης και με την στήριξη του κόσμου, πιστεύω, πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Η διοίκηση είναι κοντά μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στο δρόμο των επιτυχιών».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...