Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Άδικη ήττα στην Ξάνθη

 
«Ακριβά» πλήρωσε την...αλλαγή του διαιτητή ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ξάνθη.

Η ομάδα μας έχασε 2-0 από τους γηπεδούχους με τον Βουρνέλη να «σημαδεύει» με δύο αποφάσεις του το παιχνίδι και να μην δίνει την ευκαιρία στην ομάδα μας να υπερασπιστεί τουλάχιστον το βάρος της φανέλας της.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4' σε μία φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο Κουντουριώτης έκανε το «μπάσιμο» στην περιοχή από τα πλάγια , ανατράπηκε από τον Θυμιάνη πρόλαβε και έκανε το πλασέ χωρίς όμως να βρει στόχο.

Ο Βουρνέλης «ξαναχτύπησε» και με την βοήθεια του βοηθού Αναστασιάδη ξαναθυμηθήκαμε ημέρες Ακρίβου και Σιδηρόπολου όταν ο πρώην ερυθρόλευκος Διαμαντόπουλος σκόραρε από...τρία μέτρα οφσάιντ.

Με αυτά και με τα άλλα ,σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά και βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση με το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Θεσπρωτό να έχει χαρακτήρα...ντέρμπι!

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Izzo, Μπάτζιος, Θυμιάνης, Πλατέλλας (87′ Δεληγιαννίδης), Γκινσάρι (46′ Δόρης), Διαμαντόπουλος (76′ Ιμπραΐμι), Γκόμεζ (76′ Μονρόουζ), Τζανακάκης, Φαζός, Τσέλιος, Ουνγιαλίδης (73′ Πολίμος)

Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Ξενοδόχοβ, Ναά (64′ Κόκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος (46′ Σουλεϊμάν), Φιλίποβιτς, Κατσούκης (64′ Κόλα), Σκοπελίτης, Σιαφά, Γραικός (64′ Ξύδας 80′ Μαρκοπουλιώτης), Παπακώστας, Κιτόκο.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...