Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Εγένετο η Ολυμπιακή συμμαχία !


Με ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΠΑΕ - Ερασιτέχνη.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαυρονάσιος ανακοίνωσε την πλήρη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη αφού ο τελευταίος θα αναλάβει την λειτουργία όλων των ομάδων υποδομής ο αριθμός των οποίων θα εξαρτάται από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.Για το συγκεκριμένο ζήτημα μάλιστα δήλωσε εξαιρετικά αισιόδοξος αφού όλοι στην ΠΑΕ πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται φέτος στην δεύτερη εν τάξη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η ρευστότητα πάντως η οποία υπάρχει δημιουργεί κωλύματα σε πολλά ζητήματα ,ανέφερε, όπως οι ανανεώσεις παικτών ,αλλά και η εύρεση του νέου προπονητή.

Ο κος Μαυρονάσιος ανέφερε πως δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον τόσο για την ανάληψη της ΠΑΕ όσο και την φημολογούμενη συγχώνευση με τον Ν.Π.Σ εκτός από δύο άτομα εκτός Βόλου τα οποία ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ομάδα μόνο σε περίπτωση που μέσω αναδιάρθρωσης θα «κερδίσει» κατηγορία. Για την συγκεκριμένη πρόταση δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Αν προκύψει πρόταση συγχώνευσης τον πρώτο λόγο έχει ο Ερασιτέχνης που είναι το μητρικό σωματείο και όχι η ΠΑΕ» , δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κος Μαυρονάσιος απολογήθηκε για τα περσινά λάθη και ανακοίνωσε πως πέντε μέλη του Ερασιτέχνη θα αναλάβουν πόστο και στην ΠΑΕ για να δημιουργηθεί η "Ολυμπιακή Συμμαχία" που θα δώσει το κίνητρο στον κόσμο της ομάδας που χαρακτήρισε «κοιμώμενο γίγαντα» να δραστηριοποιηθεί και να αγκαλιάσει και πάλι τον Ολυμπιακό.

«Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο που δεν πετύχαμε να βρεθούμε σε ψηλότερα βαθμολογικά σκαλοπάτια και να δημιουργήσουμε την αποχή του κόσμου.Με τα σημερινά δεδομένα μια ομάδα για να επιζήσει θέλει πολλούς ανθρώπους.Ομάδα με έναν άνθρωπο είναι αποτυχημένα μοντέλα.»

Έπειτα ανακοινώθηκε το πολύ σημαντικό έργο του προπονητικού κέντρου αφού κατασκευαστική εταιρία ανέλαβε την κατασκευή δύο γηπέδων με νέο χλοοτάπητα και δήλωσε πως το αργότερα μέχρι τον Αύγουστο ο Ολυμπιακός θα έχει λύσει το πρόβλημα των προπονήσεων ,τόσο της ανδρικής ομάδας ,όσο και της ομάδας των Νέων.

Ο κος Μαυρονάσιος επίσης ανακοίνωσε πως η έδρα του Ολυμπιακού θα είναι και φέτος η Νεάπολη αφού υπήρξε μια καλή συνεργασία με τον Δήμο και δεν υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης της ομάδας στο ΕΑΚ αφού αυτό ανήκει στον Δήμο. Επίσης ανέφερε πως με το εισιτήριο διαρκείας που θα κοστίζει 100 ευρώ και θα αποκτούνται παράλληλα και μετοχές της ομάδας για να ενισχυθεί το μοντέλο της πολυμετοχικότητας.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...