Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Ανοικτό το σενάριο συγχώνευσης!

Το σενάριο συγχώνευσης Ολυμπιακού και Ν.Π.Σ. συνεχίζει να «παίζει» στην τοπική ειδησιογραφία.


Ο επικεφαλής της ΠΑΕ κος Τσιμπανάκος ανέφερε σχετικά με τα δημοσιεύματα :

 «Προς το παρόν δεν υπάρχει οτιδήποτε ανακοινώσιμο επισήμως. Οι φίλαθλοί μας να είναι σίγουροι ότι, οποιαδήποτε εξέλιξη και αν υπάρξει, θα είναι μόνο προς το συμφέρον του Ολυμπιακού Βόλου και σε καμία περίπτωση δεν θα θιχθούν οι αρχές και οι αξίες της ομάδας μας».

Εξάλλου με νέες δηλώσεις του στον Βόλος 9.86 είπε:

 «Υπάρχει ένα σενάριο να πουληθεί η ΠΑΕ Βόλος. Προσωπικά, δεν έχω καμία σχέση μ’ αυτό το θέμα και κοιτάζω αποκλειστικά τη δική μου ομάδα, 

Με τον Ερασιτέχνη έχουμε άριστη σχέση και την Τετάρτη υπάρχει συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Θα καθίσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου. Διότι, υπάρχουν κάποια λεπτά σημεία, τα οποία και θα συζητήσουμε. Όπως σε ποια κατηγορία θα παίξουμε, το οικονομικό, καθώς όπως είπε πρόσφατα σε δηλώσεις του ο πρόεδρος, θα χρειαστούν 500.000 ευρώ για να βγει η χρονιά.Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να στηρίξει την ομάδα. Από την πλευρά μου προσπαθώ να βοηθήσω τη πόλη μου και την ομάδα που αγαπώ, χωρίς κανένα κέρδος.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για κάποια άλλη ομάδα που ακούγεται πως θα την πάρουν κάποιοι άνθρωποι, άσχετα αν είναι άτομα του φιλικού μου περιβάλλοντος. Δεν μπαίνω στη διαδικασία, αν και εφόσον πουληθεί η ΠΑΕ Βόλος τι θα συμβεί. Όσο είμαι εγώ τουλάχιστον στον Ολυμπιακό, την ιδέα, τα χρώματα και τα σήματα δεν τα πουλάω. Αν υπήρχε μία πρόταση, θα έπρεπε να απευθυνθώ στον Ερασιτέχνη που είναι η μάνα του συλλόγου και από κει και πέρα θα παίρναμε μία κοινή απόφαση για το καλό του Ολυμπιακού μας.

Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα προς τους οργανωμένους. Γνωρίζουν ποιος είμαι, αλλά θέλω και από αυτούς, αν και δεν έχω παράπονο, να στηρίξουν την ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις. Όποια απόφαση πάρουμε με τον Ερασιτέχνη θα είναι για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου. Μόνος μου δεν μπορώ να πάρω καμία απόφαση. Υπάρχει η διοίκηση του Ερασιτέχνη και ένας κόσμος από πίσω τον οποίο και σεβόμαστε.

Αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά. Θεωρώ ότι σίγουρα θα γίνει αναδιάρθρωση, γιατί η ΕΠΟ ανέβασε και τους οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Από κει και πέρα θα εξαρτηθούν πολλά από το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Υπάρχει εγρήγορση, ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό είναι κακό όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλες τις ομάδες. Είναι άστοχο αυτό που γίνεται. Για άλλη μία χρονιά την πληρώνουν αυτοί που «τρέχουν» τις ομάδες και βάζουν τα χρήματα. Είμαι υπέρ να υπάρχει ένα μετοχικό κεφάλαιο της τάξης των 300.000 ευρώ και όσοι δεν μπορούνε να βάλουν αυτά τα χρήματα να καθίσουν σπίτι τους και να μην ασχολούνται».

 Η αντίδραση των Austrian Boys ήταν άμεση με ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε με αφορμή τις φήμες και τα σχετικά δημοσιεύματα πως για μας υπάρχει μόνο Ολυμπιακός Βόλου και τίποτα άλλο. Δεν θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να παίξει με την καψούρα μας. Όποιος το κάνει θα μας βρει απέναντι του όπως έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα μόνο ως αστεία μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε. Για εμάς ήταν, είναι και θα είναι αδιάφορη η ξενόφερτη ομάδα που χρησιμοποιεί το όνομα και την έδρα της πόλης μας και που οι ιδιοκτήτες της δεν μας έδιναν την φυσική μας έδρα να την χρησιμοποιήσουμε. Και που πολεμούσαν την ομάδα μας τόσα χρόνια. Δεν τους βγήκε το πείραμα και ψάχνουν πισωγυρίσματα; Μακριά!!!
Εμείς δεν κοιτάμε κατηγορίες και δόξες και χαρές. Όπου κι αν παίζει η ομάδα μας θα είμαστε εκεί. Είτε στο τοπικό και την Δ εθνική είτε στην Σουπερλίγκα και την Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει στο λαό του».

Τέλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη με σημερινές δηλώσεις του στον 9,86 ανέφερε:

«Δεν μας έχει γίνει καμία κρούση από ομάδα, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με κανέναν και θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Όταν ο Ερασιτέχνης ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την αποχώρηση του κ. Μποτσιβάλη, έγιναν μεθοδευμένες κινήσεις, προκειμένου ο σύλλογος σύντομα να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως και έγινε πέρυσι.
Δεν μπορούμε να συζητάμε για υποθετικά σενάρια. Ο Ολυμπιακός Βόλου, απ’ ότι γνωρίζω και σας το λέω υπεύθυνα, ως πρόεδρος, δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση. Δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν άνθρωπο. Την Τετάρτη έχουμε μία συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ και θα συζητήσουμε το μέλλον του συλλόγου. Πως θα οργανωθούμε καλύτερα μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού, για να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα. Να είμαστε πιο δυνατοί ως σύλλογος. Έχουμε εγγυηθεί στη γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ότι όσο είμαστε στη διοίκηση, το όνομα, τα χρώματα και το σήμα αυτής της ομάδας δεν αλλάζουν.
Έχει προχωρήσει η πώληση της ΠΑΕ Βόλος; Την αγόρασε κάποιος; Δεν το γνωρίζω… Με θεωρητικά σενάρια δεν γίνονται συζητήσεις.
Με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχουμε άριστες σχέσεις, θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε για το μέλλον της ομάδας. Υπάρχουν συντεταγμένες, υπάρχει καταστατικό στον Ολυμπιακό Βόλου, υπάρχουν τα μέλη του συλλόγου. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Αυτή τη στιγμή συζητάμε, πως θα οργανώσουμε τον Ολυμπιακό καλύτερα. Πως θα παρουσιαστεί πιο οργανωμένους και πιο σοβαρός τη φετινή περίοδο, όχι μόνο στο αγωνιστικό, αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Πώς θα διεισδύσουμε στην κοινωνία της πόλης, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα.»





 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...