Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Το αντίο του Βόκολου

Επισημοποιήθηκε η αποχώρηση Βόκολου.

Σήμερα αποχαιρέτησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της ομάδας και ο Ηλίας Σολάκης ανέλαβε καθήκοντα προπονητή.
Οι βοηθοί του θα ανακοινωθούν σύντομα με τον Θωμά Μακρή να είναι φαβορί.

Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα στον ιστορικό σύλλογο του Πανιωνίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εξαρχής η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πως εφόσον υπάρξει πρόταση από ομάδα της Super League στον Λεωνίδα Βόκολο o Ολυμπιακός Βόλου δεν θα στεκόταν εμπόδιο ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος με τον οποίο ο Λεωνίδας Βόκολος έχει στενούς συναισθηματικούς δεσμούς καθώς υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον ιστορικό αυτό σύλλογο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος και ο συνεργάτης του Νίκος Ίσσαρης βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο όπου και χαιρέτισαν τους παίκτες, τους ευχαρίστησαν για την συνεργασία ενώ ο κ. Βόκολος ζήτησε από εκείνους να συνεχίσουν με πίστη, δύναμη και αφοσίωση την προσπάθεια που κάνουν έως και το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Λεωνίδας Βόκολος σε δήλωση για την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε:

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Μαυρονάσιο, την διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να καθίσω στον πάγκο – έστω και για μικρό χρονικό διάστημα – του ιστορικού αυτού συλλόγου. Η συνεργασία μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν άψογη και άκρως επαγγελματική.

Ευχαριστώ επίσης τον συνεργάτη μου Νίκο Ίσσαρη αλλά και τον Ηλία Σολάκη, τους παίκτες μου, όλους τους συνεργάτες και τον κόσμο για την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπο μου καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας μου στον Ολυμπιακό Βόλου.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες προέκυψαν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές τις οποίες και δεν μπορώ να αγνοήσω.

Ευχαριστώ και πάλι τον Ολυμπιακό Βόλου, εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ελπίζω στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

Την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνει ο Ηλίας Σολάκης ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση ως πρώτος προπονητής πλέον της ομάδας ζητώντας από τους παίκτες με ομαδικότητα και αποφασιστικότητα να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του Ηλία Σολάκη.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...