Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Μαγκιές με τις πλάτες άλλων


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αustrian Boys:
«Διαβάζοντας σήμερα την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας του Νομού Μαγνησίας μείναμε έκπληκτοι καθώς για πολλοστή φορά ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά .Είπαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου αλλά δεν μπορούμε με τα όσα γίνονται καθώς και με την ψευδή προπαγάνδα που πάνε κάποιοι να περάσουν.

Όταν στον πρώτο γύρο , κακώς για όλους μας, 3-4 φιλάθλους μας 6-7 τετράγωνα μακριά από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τους συλλάβατε για πτήση drone και τους τρέχατε σε δικαστήρια παρόλο που το αιτιολογικό ήταν αστείο και ο δικαστής τους δικαίωσε πανηγυρικά. Ενώ τώρα αφήσατε 20-30 άτομα οπαδούς της νίκης να κάνουν βόλτες ακριβώς έξω από το γήπεδο και τους αφήνατε να προκαλούν και αντί να τους απομακρύνετε τους βάλατε στο γήπεδο και να κάνουν οργανωμένη κερκίδα ενώ απαγορευόταν ρητά η παρουσία φιλοξενούμενων. Κάνατε τα στραβά μάτια ενώ έμπαιναν αυτοί από το τείχος μέσα στο γήπεδο.
Εξακολουθησατε να αφήνετε κι άλλο κόσμο της νίκης να είναι έξω από το γήπεδο και να κάνει βόλτες χωρίς την παρουσία σας.
Αν όλα αυτά γινόταν στον πρώτο γύρο , θα τρέχατε κι άλλο δικό μας κόσμο στα δικαστήρια.
Αυτή είναι η ισότητα;;
Που σε όλο τον κόσμο, σε ποια πόλη γίνονται όλα αυτά ενώ απαγορεύεται ρητά η παρουσία φιλοξενούμενων;
ΥΓ. Ως προς τους οπαδούς της συμπολίτισσας έχουμε να τονίσουμε κάτι.
Με τις πλάτες άλλων κάνετε μαγκιές;»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...