Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΑΚ,διαιτησία και αποζημιώσεις...

Πέρα την αλλαγή στον πάγκο του Ολυμπιακού,ο πρόεδρος είπε και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα...
Αναλυτικά η συνέντευξη Μποτσιβάλη:


Ο κος Μποτσιβάλης τόνισε πως μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι να πρωταγωνιστήσει.Απλά οι φίλαθλοι πρέπει να κάνουν υπομονή αφού η ομάδα δεν είχε τον χρόνο να «στηθεί».
Τόνισε πως είναι αρκετά ευχαριστημένος με την στήριξη του κόσμου και τα διαρκείας αν και εξέφρασε μία δυσφορία για το πως χειρίστηκαν οι οργανωμένοι το θέμα του πανό στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.
Παρά ταύτα δεν «μάσησε» τα λόγια του για την διαιτησία η οποία δεν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό όπως θα έπρεπε.Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο τρομοκρατικό κλίμα που αντιμετώπισε η ομάδα στην Λάρισα και το έφερε σε αντιπαράθεση με την εμμονή του διαιτητή στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.
Σχετικά με την έδρα της ομάδας ο Μποτσιβάλης είπε πως επιθυμία της ΠΑΕ είναι να επιστρέψει στο ΕΑΚ. Έχει γίνει αίτημα παραχώρησης προς τον Δήμο Βόλου για 49 χρόνια και αυτή την στιγμή εκπονείται μελέτη ανακατασκευής.

Τέλος τόνισε πως από την στιγμή που ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Β' Εθνική ,δεν μπορεί να αξιώσει με δικαστικό αγώνα την κατάταξή του σε άλλη κατηγορία.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να διεκδικήσει αποζημιώσεις για την ζημιά που υπέστη η εταιρία από Κράτος και ΕΠΟ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης:

«Ήμασταν υποχρεωμένοι σε τρεις ημέρες να καταθέσουμε συμβόλαια. Η ομάδα, η οποία σχηματίστηκε από τον Αύγουστο έγινε με πρωτοβουλία δική μου μαζί με τον Τάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος στάθηκε δίπλα μου μέχρι σήμερα. Κατορθώσαμε να πείσουμε τους παίκτες να μείνουν κοντά μας στην κατηγορία. Ξεκινήσαμε προπονήσεις και σε τρεις ημέρες έπρεπε να πάρουμε παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που στάθηκε ένα χρόνο δίπλα μου, δεν θέλω να ονοματίσω μεμονωμένα, όλοι μας βοήθησαν ανεξαρτήτου κόμματος. Επειδή συζητιούνται ορισμένα πράγματα και ο κόσμος έχει κάποιες απαιτήσεις, πιστεύω ότι έχουν δίκιο και εγώ είμαι μαζί τους. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα που σχηματίστηκε δεν πρόλαβε να κάνει προπονήσεις και μπήκε κατευθείαν στο πρωτάθλημα.

Τώρα θα πάμε στις Σέρρες και μετά κατευθείαν στην Ελευσίνα. Παρόλα αυτά, η ομάδα έχει σταθεί στο ύψος της, έχει κάποιες δυνάμεις που σιγά - σιγά θα τις δείξει. Πιστεύω να μην έχουμε προβλήματα, τραυματισμούς και να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να πάρει τη θέση που της ανήκει.

Σήμερα (19/10) παρουσιάζουμε τις φανέλες, γιατί δεν έχουμε τον χρόνο να τις παρουσιάσουμε άλλη μέρα. Είναι λίγο άκομψο, αλλά δεν γινόταν αλλιώς
». (Η ΠΑΕ παρουσίασε τέσσερις φανέλες).

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης ανακοίνωσε την πρόσληψη νέου προπονητή, ζήτησε επιπλέον συμπαράσταση από τον κόσμο της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ:

«Κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε προσπάθειες και δεν σας κρύβω ότι ο κόσμος πρέπει να σταθεί και άλλο δίπλα μας. Μετά από μία αποτυχία στη Λάρισα, η παρουσία του κόσμου με την Καλλιθέα δεν ήταν έντονη, όχι μόνο σαν ποσότητα, αλλά και σαν φωνή. Στο ματς με την Καλλιθέα έπρεπε να φωνάζουν περισσότερο, ενώ στη Λάρισα μας “βομβάρδισαν”.

Δεν λυγίζουμε, γνωρίζουμε το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου. Καλύτερα να μας ζηλεύουν, παρά να μας λυπούνται. Αλλάζουμε προπονητή. Αυτός είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος. Δεν μένει άλλος χρόνος.

Δεν γινόταν να παρουσιαστεί σήμερα. Δεν είχα πρόβλημα με τον κ. Βαζάκα, πιστεύω ότι δεν έδεσε η χημεία. Η ομάδα με μία αλλαγή προπονητή θα πάρει διαφορετική και καλύτερη θέση, τουλάχιστον ψυχολογικά. Στην βαθμολογία, ο Ολυμπιακός Βόλου άξιζε κάτι καλύτερο. Έχει όνομα βαρύ και πρέπει να πάρει τη θέση που του ανήκει. Στόχος είναι η άνοδος».

Για τους λόγους του «διαζυγίου»: «Εγώ είμαι ο πρόεδρος και αυτός που πληρώνει έχει και τον λόγο. Από πλευράς διοίκησης, μόνος μου πήρα την απόφαση. Τον Ιανουάριο θα μπορέσει ο Γιαννόπουλος να φέρει παίκτες. Τώρα, δεν μπορούμε ούτε να αλλάξουμε παίκτες ούτε να φέρουμε παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από τον προπονητή, αλλά δεν έδεσε. Κάτι πρέπει να κάνεις, δεν μπορούν να πέσουν σαν μάνα εξ ουρανού οι πόντοι
».

Για το αν αληθεύουν τα σενάρια ότι ζητήθηκε από τον Γιώργο Βαζάκα να καθίσει στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας στο προσεχές ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες: «Όχι δεν αληθεύει ότι ζητήθηκε να καθίσει στον πάγκο με τις Σέρρες».
Για το αν είναι ευχαριστημένος με την πώληση των διαρκείας
: «Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά της ΠΑΕ, ήμασταν υποχρεωμένοι να σηκώσουμε το βάρος των περσινών εισιτηρίων διαρκείας. Το έβλεπα από ανθρώπινη πλευρά, γιατί μπορεί κάποιος να στερήθηκε και για αυτό έκανα την έκπτωση του 50%.

Ο κόσμος είναι σχεδόν ο ίδιος με πέρυσι. Η ομάδα είχε άλλα έσοδα. Φέτος το εισιτήριο των 1.000 ευρώ έχει πάει στα 500 και αυτό των 500 στα 250. Έχουμε δώσει προσκλήσεις στα παιδιά, έπρεπε να είναι τουλάχιστον 600-700 στα εντός έδρας ματς. Τα παιδιά πρέπει να έρθουν στο γήπεδο και όχι να πηγαίνουν στην πλατεία ή στο καφενείο».«Έχω ζητήσει επίσημα να φτιάξω το ΕΑΚ και έχουμε αρχίσει να κάνουμε μελέτη. Αν χρειάζεται μεγάλη επισκευή είναι δύσκολο να γίνει. Πράγματι θέλω το ΕΑΚ έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Άλλοι λένε ότι χρειάζεται επισκευή μόνο το πέταλο και το απέναντι, άλλοι λένε άλλα. Θέλω να πάρω τις εγγυήσεις γραπτώς. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο σε τρεις μήνες, όμως κινούμε τις διαδικασίες γρήγορα».

Για τις σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου: «Η σχέση μου με τον ερασιτέχνη είναι καλή. Θα μείνει χρόνος να σκεφτούμε όλα αυτά, όταν δεν θα έχουμε τρεις αγώνες κάθε φορά.

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο και αν θα του δοθεί πίστωση: «Είναι και το στυλ δικό μου, να γίνονται όλα τα πράγματα γρήγορα. Από την πρώτη ώρα που μπαίνει μέσα, πρέπει να αποδώσει. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο: «Ήδη ο κ. Γιαννόπουλος ετοιμάζεται για τον Ιανουάριο. Έχουμε μιλήσει για αυτό».
Για το ποια είναι η σχέση του Μποτσιβάλη με την ΕΠΣΘ: «Είχα διαφορετική θέση με τον κ. Μπατζιάκα. Η σχέση μου όμως με την ΕΠΣΘ, που ήμασταν εκτός γηπέδου και τρέχαμε, ήταν καλή, με διαφωνίες κόντρες, αλλά δεν πάψαμε να συνεργαζόμαστε. Εγώ δεν είχα δικαίωμα να μιλήσω, όμως ο κ. Μπατζιάκας φώναζε να δεσμευτεί ο κ. Πιλάβιος, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να παίξει. Έχουμε τηλεφωνική συνεργασία με τον κ. Μπατζιάκα τον βλέπω στο γήπεδο».
Για τον δικαστικό αγώνα και το αν θα ζητήσει αποζημιώσεις: «Σε ό, τι έχει να κάνει με την κατηγορία τέλειωσε. Όσον αφορά για τις αποζημιώσεις είναι μεγάλη συζήτηση. Τον Ολυμπιακό Βόλου δεν τον έχει ευνοήσει κανείς. Η διαιτησία δεν είναι 50-50, τον έχει αδικήσει. Εμείς είναι να τιμωρηθούμε για ένα πανό και μία κροτίδα, ενώ με την Καλλιθέα διέκοπταν συνέχεια το παιχνίδι.

Στη Λάρισα δεν είδα να διακόψουν κάτι, όταν έμπαιναν φίλαθλοι και στο πέταλο των οργανωμένων νόμιζες ότι έχει πάρει φωτιά. Εμάς το διέκοψαν. Ζήτησα να είμαστε πιο προσεκτικοί, μπορεί να είμαστε και στόχος πράγματι. Ο κόσμος έχει δίκιο.
Αλλά οι άλλοι λένε γιατί να μας πάρει τη θέση ο Ολυμπιακός Βόλου; Εμάς θα μας τιμωρήσουν. Εξήγησα να μας πουν τι έλεγε το πανό και πραγματικά δεν το κατάλαβα. Αλλά από τη στιγμή που έχει γραφτεί, τότε τελείωσε…Έχουν γραφτεί όλα και αυτά που έγιναν στη Λάρισα, αλλά δεν με νοιάζει αν θα τιμωρηθεί η Λάρισα
».

Για το αν θα παραμείνει το υπόλοιπο τεχνικό τιμ: «Οι συνεργάτες είναι συνεργάτες του κ. Γιαννόπουλου. Παραμένουν ως έχουν».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...