Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Δεν δέχεται την παραίτηση η ΠΑΕ


H ΠΑΕ δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Γιαννόπουλου.
Διαβάστε την ανακοίνωση...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ περιμένει τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού να αναθεωρήσει την σκέψη του και να επιστρέψει στην θέση του.
«Νομίζω πως ο Τάκης τις επόμενες ημέρες θα είναι μαζί μας» τόνισε στην συνέντευξή του ο Σούλης Παπαδόπουλος.

«Όλοι κουραστήκαμε!Το θέμα είναι να μην κουράζεσαι ψυχολογικά.Δεν θα συζητήσω για αντικαταστάτες αφού θεωρώ τον Γιαννόπουλο εντός ομάδας.Όταν θα γυρίσει από Ισπανία τον περιμένω πίσω.Ακόμα όμως και αν εμμείνει στην παραίτησή του πάντα θα είναι φίλος και φίλος της ομάδας και η γνώμη του θα μετράει»,είπε ο κος Μποτσιβάλης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει πως η παραίτηση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Τάκη Γιαννόπουλου, δεν γίνεται αποδεκτή. Ο Τάκης Γιαννόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό Βόλου και τις επιτυχίες του, ήταν παρών στις δύσκολες στιγμές του Συλλόγου και θα είναι πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Κατανοούμε τις δύσκολες καταστάσεις και τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλλε ο Τάκης Γιαννόπουλος για το χτίσιμο, για δεύτερη φορά, της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς και το βαρύ φορτίο και την κόπωσή του, που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Για αυτούς τους λόγους, η παραίτησή του δεν γίνεται αποδεκτή και ευχόμαστε το διάστημα των επόμενων ημερών να λειτουργήσει ως περίοδος διακοπών για τον Τάκη Γιαννόπουλο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και το ποδοσφαιρικό τμήμα περιμένουν τον Τάκη Γιαννόπουλο να αναθεωρήσει την απόφασή του και να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Για μας ο Τάκης Γιαννόπουλος παραμένει ο γενικός αρχηγός μας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης».











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...