Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Για δες ποιοι μιλάνε για νομιμότητα

Το τελευταίο καιρό, ουκ ολίγες ομάδες της Football League, αντιδρούν στο σχέδιο συμμετοχής του Ηρακλή του Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στο πρωτάθλημα της Football League.

Ομάδες, οι οποίες η μόνη τους έννοια είναι το πώς θα βάλουν τρικλοποδιές στον Ηρακλή, αντί να κοιταχτούν στο καθρέφτη και να λύσουν τα τόσα προβλήματα που έχουν στο εσωτερικό τους.

Τρανά παραδείγματα αποτελούν η Νίκη Βόλου, η οποία τις τελευταίες ημέρες δια του μεγαλομετόχου της και δικηγόρου του Γιώργου Τσακογιάννη, Ανδρέα Πάτση, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα (προφανώς για άλλους λόγους) ο οποίος έχει ως σκοπό να μην περάσει με τίποτα η αναδιάρθωση.

Επισης, μία ακόμα ΠΑΕ που βάζει εμπόδια είναι η ΑΕΛ. Μία ΑΕΛ η οποία, το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη μπάλα με τις προσφυγές που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Εμείς συγκεντρώσαμε με βάσει πάντα το ρεπορτάζ όλα αυτά τα στοιχεία όπως έχουν κατά καιρούς γραφτεί στον Τύπο, αλλά και στις επίσημες ανακοινώσεις των Πειθαρχικών συμβουλίων της ΕΠΟ και σας της παραθέτουμε...

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προσφυγή και ο Μουδούρογλου

«Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Νίκη κατέθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Σάββας Μουδούρογλου, ζητώντας 9.040 ευρώ».
Προσφυγή και ο Λαμπρόπουλος

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατέθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, επιζητώντας το ποσό των 17.208 ευρώ.

Κι άλλες προσφυγές με ανακοινώσεις…

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Πουλάκος, κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ, επιζητώντας το ποσό των 36.912 ευρώ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Γιάννης Λουκίνας, κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ, επιζητώντας το ποσό των 13.612 ευρώ.

Προσφυγή στη FIFA κατέθεσαν οι Αργεντίνοι πρώην.. ποδοσφαιριστές της ομάδας, Ματίας Ναβαρέτε και Ματίας Αλέξις Ολιβερ, που «πέρασαν» από τη Νίκη Βόλου τη σεζόν 2010-2011.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι υπάρχουν δύο ακόμη καταδίκες για τη Νίκη από το ίδιο Δικαστήριο και αφορούν τις οφειλές προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Βαγγέλη Κωστή, καθώς και τον προπονητή Σούλη Κατσικαδάμο. 

Και τελεσίδικες αποφάσεις από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο

Αποφάσεις Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (22/2/2012): "Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΠΕΤΡΟΥ ΜΠΑΪΜΑΚΗ κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Υποχρεώνει την καθ' ης Π.Α.Ε. να καταβάλει άμεσα προς τον αιτούντα το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 23.666,00 ευρώ, και ειδικότερα ποσό 10.054,00 ευρώ καθαρά με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την εξόφληση, το δε υπόλοιπο νομιμοτόκως από την ημέρα που κάθε επιμέρους κονδύλι κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, όπως λεπτομερώς εκτίθεται στο διατακτικό της υπ' αριθμ. 639/2011 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., καθώς και την επιδικασθείσα σε αυτόν δικαστική δαπάνη εκ ποσού 400,00 ευρώ.

Επιβάλλει στην καθ' ης Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΚΑΖΟΥΚΗ κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ' αριθμ. 297/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ' ης Π.Α.Ε. Επιβάλλει στην καθ' ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ' ης Π.Α.Ε. από 21.02.2012 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 4.130,00 ευρώ με το νόμιμο τόκο από την ημέρα που το εκάστοτε κονδύλι κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, και ειδικότερα: για κάθε μισθό από την επομένη της τελευταίας ημέρας του μηνός που αφορά αυτός, μέχρι την πλήρη εξόφληση, το δώρο Πάσχα 2010 από την 01.05.2010, το επίδομα αδείας 2010 από την επομένη της κοινοποιήσεως της προσφυγής, μέχρι την πλήρη εξόφληση, καθώς και ποσό 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ' αριθμ. 403/2011 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Και άλλες προσφυγές…

Μετά τους Πετρά, Βλάχο, Μπουσινάκη, Τσεκούρα ήρθε και η σειρά του Σπύρου Ζάγκα να καταθέσει προσφυγή εναντίον της Νίκης Βόλου..


ΠΑΕ ΑΕΛ

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δικαίωσε τον τερματοφύλακα, Χρήστο Μπαταβάνη, στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ και του επιδίκασε το ποσό των 27.000 ευρώ.

Προσφυγή κατά της Λάρισας κατέθεσε ο Νίκολα Γκρούμπιεσιτς. Ο Σέρβος επιθετικός αποφάσισε να κινηθεί νομικά για διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται και έτσι η ΑΕΛ έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ένα πρόβλημα.
Προβλήματα που μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο, αφού ο Ναΐμ Ααράμπ και ο Νίκος Αραμπατζής κατέθεσαν προσφυγή, διεκδικώντας δεδουλευμένα και ελευθερία.
Προσφυγή οι Μιχαηλίδης και ο Πίνα

Προσφυγή κατά της ΑΕΛ κατέθεσε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Στον έμπειρο τερματοφύλακα, που πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό της Λάρισας, οφείλονται 240.000 ευρώ.

Η προσφυγή του Μιχαηλίδη ήρθε λίγο μετά από αυτήν του Πίνα, που έχει λαμβάνειν από τους Θεσσαλούς περίπου 11.000 ευρώ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Tο μετοχικό κεφάλαιο τους είναι 250.000 ευρώ, την ώρα που για να συμμετέχει κανείς στο πρωτάθλημα της Football League, το ελάχιστο Μ.Κ. που απαιτείται είναι 500.000 ευρώ.

 Πηγή: bluearena.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...