Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τον κόσμο δίπλα ζητά ο Ερασιτέχνης

Την πρώτη προπόνησή του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι διοικούντες εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία δεσμεύονται να υλοποιήσουν τα υπεσχημένα προς τις παίκτριες, ενώ ζητούν τη στήριξη των φιλάθλων τους στον οικονομικό τομέα, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, μόνο έτσι θα έρθει η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΕΑΚ στις 15.30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης. Η διοίκηση θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ικανή και αξιόμαχη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 και εκφράζει την ικανοποίησή της για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ειλικρινή σχέση που καλλιεργήθηκε με τις καλαθοσφαιρίστριες.

Όπως πρόσφατα κοινοποιήθηκε, το Δ.Σ. δεν έχει αναστείλει τις προσπάθειες για να βρεθούν πόροι, ώστε το τμήμα να λειτουργήσει απρόσκοπτα καθ’ όλη την περίοδο, ενώ εκφράζεται η πεποίθηση πως θα υλοποιηθούν τα υπεσχημένα προς τις παίκτριες. Περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας θα προκύψει εφόσον υπάρξει ικανοποιητική κίνηση στα υπό έκδοση εισιτήρια διαρκείας (ενιαίο για όλα τα ερασιτεχνικά αγωνιστικά τμήματα), από τη στήριξη των μελών, καθώς και από τις χορηγίες, δωρεές και προσφορές εύπορων φίλων, που θα κληθούν να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να στελεχώσει το δυναμικό και με ξένη παίκτρια, πιθανότατα Αμερικανίδα, εφόσον ευνοήσουν οι συνθήκες. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η αγωνιστική εικόνα και οι επιτυχίες των τμημάτων μας είναι κοινή υπόθεση όλων όσων αγαπούν τον Ολυμπιακό και στο βαθμό που καθένας δύναται
».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...