Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Βολιώτες δεν θα γίνετε ποτέ!

Άμεση απάντηση στην εμετική ανακοίνωση των φιλάθλων της Νίκης εξέδωσαν οι Austrian Boys.
Διαβάστε αναλυτικά:

«Eνώ είχαμε δεσμευτεί στο παρελθόν να μην ξανά ασχοληθούμε με τους οπαδούς της Νίκης Νέας Ιωνίας Μαγνησίας μετά την τελευταία τους παράκρουση , επιβάλλεται να λύσουμε τις απορίες τους ώστε βρεθεί λύση σε κάποια ψυχολογικά χρόνια προβλήματα τους.

Κατά αρχήν από πότε θεωρούν την ομάδα τους κομμάτι της πόλης του Βόλου; Την όποια πόλη που ζουν και αναπνέουν τη βρίζουν οπού σταθούν και όπου βρεθούν. Κανείς δε θα ξεχάσει τα γενέθλια του προέδρου φιλάθλων τους όπου στη τούρτα αναγράφονταν χυδαίο υβριστικό μήνυμα κατά της αγαπημένης πόλης μας. Είστε οι μοναδικοί οπαδοί στο κόσμο από την Γροιλανδία ως το Μενίδι που βρίζετε την πολύ που ζείτε , που εργάζεστε και αναπνέεται.

Για ποιο λανθασμένο μήνυμα στην οπαδική Ελλάδα μιλάτε; Η οπαδική Ελλάδα ξέρει εδώ και χρόνια ποιο είναι το καμάρι της Μαγνησίας , ο άξιος αντιπρόσωπος αυτής της πόλης που βρίζετε θέλετε δεν θέλετε είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εκπροσωπείσαι τον Βόλο ΜΑΣ πανάξια στην Ευρώπη και έκανε περήφανο όλο το νομό.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κατεβάζει για πλάκα 10.000 κόσμο για διαμαρτυρία. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ έδωσε χαμόγελο σε μια πόλη που μαραζώνει από ενεργεία σε αυτή τις δύσκολες μέρες που ζούμε ΟΛΟΙ μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ γέμισε το πανθεσσαλικό με 20.000 λαό και έζησε στιγμές που δεν θα ζούσε ποτέ αυτό το παρατημένο στάδιο.

Εμφανιστήκατε εσείς από το πουθενά σήμερα να πείτε τι; Δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι σε αυτή τη πόλη έχετε καταφέρει να μην σας συμπαθεί κανείς και όλοι να σας μισούνε; Ποιος θα ξεχάσει τις άνανδρες επιθέσεις στα γυναικόπαιδα για να πάρετε μια φανέλα και ένα κασκόλ. Ποιος θα ξεχάσει τα εμετικά συνθήματα έξω από το πανθεσσαλικό για την υγεία των παιδιών μας. Επίσης ξεχάσατε να ενημερώσετε το κόσμο για τον υπόγειο πόλεμο που κάνετε στην ομάδας μας κάνοντας τηλέφωνα στην ΓΓΑ-ΕΕΑ- ΕΠΟ εναντίον μας.

Τέλος , οι φορείς έχουν υποχρέωση να βοηθήσουν πάντα το λαοφιλέστερο κίνημα σε μια περιοχή , και όχι εσάς που μισογεμίζετε την κλούβα των 3000 κόσμου. Είστε ο Εργοτέλης της Μαγνησίας. Θα βοηθήσουν αυτούς που σέβονται τη πόλη τους και δεν τη βρίζουν.

Είστε αυτοί που είστε, γιατί μια ζωή χαίρεστε με τις στενοχώριες τις δικές μας, ασχολείστε με την ομάδα μας , μας ζηλεύετε και μας καταριέστε και όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μια ζωή να είστε οι υποδεέστεροι του Νομού να παίζετε με το φωκικό και τη κρανούλα και η μεγαλύτερη σας ιστορική στιγμή να είναι τα 7 γκόλ στο Μέγα Αλέξανδρο. Ευρώπη και Super league θα παίξετε μόνο στα όνειρα σας , αυτά που ζήσαμε και είδαμε δε θα τα νιώσετε ΠΟΤΕ.

Περιμένουμε εναγωνίως την κομπλεξική σας απάντηση να γελάσουμε… Ξυπνήστε!!!!»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...