Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μόνο στην Σούπερ Λίγκα

«Δικαίωση σημαίνει Σούπερ Λίγκα» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Διαβάστε αναλυτικά:

Η Π.Ε. Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της :

 « Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από εξαγγελίες όλων των κομμάτων στο Νομό μας, οι οποίες όμως στηρίζονται σε αερολογίες και ψεύτικες υποσχέσεις… Φυσικά καταλαβαίνουμε και συμφωνούμε ότι το κύριο θέμα που απασχολεί τους Έλληνες είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας, δυστυχώς όμως πολλοί το χρησιμοποιούν απλά ως δικαιολογία για να αποφεύγουν να πάρουν θέση και σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την τοπική καθημερινότητα.

Ένα από αυτά είναι και η κατάσταση που επικρατεί στο στολίδι της πόλης μας, τον Ολυμπιακό Βόλου. Πολλοί θα πούνε ότι η ομάδα μας αποτελεί δευτερεύον ζήτημα μπροστά σε αυτά που γίνονται καθημερινά. ΟΧΙ κύριοι, κάνετε τεράστιο λάθος. Ο Ολυμπιακός Βόλου για τους κατοίκους της Μαγνησίας αποτελεί καταρχήν τη κυριότερη πηγή χαράς και περηφάνειας, βασικά στοιχεία για να μπορεί ο καθένας να ανταποκρίνεται στις καθημερινές αντιξοότητες. Και πώς θα μπορούσαμε να μην ενδιαφερόμαστε για το ότι προσπαθούν να μας στερήσουν ακόμα και αυτό; Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας συμμετέχει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προβολή του τόπου μας, κάτι που αφορά ένα πολύ μεγάλο μέρος των κατοίκων του Νομού μας που ασχολούνται και ζουν από τον τουρισμό.

Για αυτό λοιπόν ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ήδη δεσμευτεί για την αποκατάσταση της ομάδας μας και απαιτούμε ΑΜΕΣΑ ξεκάθαρη θέση από την ΕΠΟ για επαναφορά της ομάδας μας στη θέση που δικαιωματικά της ανήκει, αυτή της Super League.


Σταματήστε να παίζετε με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σταματήστε να παίζετε με τον Βόλο και το Νομό Μαγνησίας. Θα μας βρείτε απέναντί σας και δε θέλετε να συγκρουστείτε με κάποιον που του καταστρέφουν το «σπίτι»
».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...