Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Χαρτοπόλεμος Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΚ

Σε χαρτοπόλεμο μεταξύ των δύο ΠΑΕ εξελίχθηκε η κωμικοτραγική ανακοίνωση της ΑΕΚ που καλούσε εισαγγελείς και φορείς να την...προστατέψουν από τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή.

«Φέρτε και τον Ομπάμα»...απάντησε με χιούμορ η ΠΑΕ.
15 μέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους η Λίγκα στον Μπέο.

«Μόνο τον Ομπάμα και το πριγκιπικό ζεύγος τους διέφυγε να προσκαλέσουν...» σχολίασε ειρωνικά η ΠΑΕ την έκκληση της ΑΕΚ για..προστασία.


H ανακοίνωση της ΠΑΕ αναλυτικά:


«Σχετικά με τις γελοίες δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη και όλων αυτών που τον περιτριγυρίζουν, τους διέφυγε να προσκαλέσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ...Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος. Θα υπενθυμίσουμε στον κ. Αδαμίδη ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποτελεί παράδειγμα φιλοξενίας και το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει.
Είναι καθήκον, υποχρέωση και δέσμευσή μας, τόσο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ όσο και των υπέροχων φιλάθλων μας, ακόμη κι αν προκαλούμαστε, να μη συμμετέχουμε ποτέ σε πράξεις βίας, π.χ. αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλη τη Μαγνησία να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, σε ένα αγώνα-γιορτή για τον Ολυμπιακό Βόλου και για τον κόσμο μας, γιατί μέσα σε μία μόνο χρονιά έχουμε πετύχει ήδη τόσα πολλά
»

Η ΑΕΚ απάντησε μέσω ανεπίσημης ανακοίνωσης πως....δεν απαντά!...:«Δεν τον βλέπουμε τον Μπέο… Να απαντήσει η ΑΕΚ στον επαγγελματία παράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου, του Ηρακλή και του Πανιωνίου και των φίλων του είναι υποτιμητικό».


Εν τω μεταξύ η Λίγκα απαγόρευσε την είσοδο του προέδρου του Ολυμπιακού γι 15 μέρες στους αγωνιστικούς χώρους και τιμώρησε συνολικά τον Ολυμπιακό με πρόστιμο 30.000 ευρώ.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...