Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Στον Παπαδόπουλο η ποδοσφαιρική ομάδα!


Χωρίς να υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση στον ορίζοντα η Γ.Σ. παραχώρησε την ποδοσφαιρική ομάδα στον δικηγόρο κο Παπαδόπουλο.

Μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, βρέθηκε και ο πατέρας του Γιώργος, που δραστηριοποιείται ως στέλεχος εταιρείας στον Βόλο τα τελευταία πέντε χρόνια, τονίζοντας ότι μπορεί να είναι Αθηναίος αλλά στον Βόλο δεν νιώθει ξένος. 

«Έχουμε δει πράγματα και καταστάσεις, έχουμε εμπιστευτεί τον Γιάννη γι’ αυτό το εγχείρημα και έχω δει την αγωνία του Νίκου Τσεκούρα για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδόπουλος, τονίζοντας από εκεί και πέρα ότι τα λόγια είναι περιττά και ότι μοναδικός στόχος είναι ν’ ανέβει ο Ολυμπιακός Βόλου κατηγορία, από την Α’ ΕΠΣΘ στην οποία θ’ αγωνίζεται τη νέα χρονιά

΄Πάντως όσοι παραβρέθηκαν δεν έγιναν και πάλι σοφότεροι για το ποιος βρίσκεται πίσω από την συγκεκριμένη κίνηση.Ο κος Παπαδόπουλος ανέφερε αόριστα πως στο σχήμα συμμετέχει και επιχειρηματίας από την Κύπρο.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η ομάδα το νέο έτος θα κληθεί να επιπλεύσει σε...άγνωστα νερά.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μας ,αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά και έτερης ομάδας του Βόλου κάτι που μπορεί να είναι και...συγκυριακό ή και όχι...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...