Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Το άγνωστο....consortium και η Γ.Σ!


Την άγνοιά του για το ποιος κρύβεται πίσω από τον δικηγόρο κο Παπαδόπουλο ανέφερε σε συνέντευξή του ο κος Τσεκούρας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη σε συνέντευξή του στον κο Αναστασίου είπε αρκετά για την Γ.Σ του Ολυμπιακού.

Ο κος Τσεκούρας είπε μεταξύ άλλων:

« Στην Γ.Σ θα φέρουμε προς συζήτηση και έγκριση ένα συμφωνητικό με τον κο Παπαδόπουλο που εμφανίζεται να εκπροσωπεί κάποιους επενδυτές. Περιμένουμε τον δικηγόρο να μας πει στην Γ.Σ ποιους εκπροσωπεί. Την Τρίτη θα μας πει μια εταιρία που εκπροσωπεί. Εμάς μας νοιάζει να είναι σωστοί και τίμιοι. Έχουμε πει να μην πούμε άλλα μέχρι την Γ.Σ.Θα μπορούσε ο δικηγόρος να μας είχε πει ποιους εκπροσωπεί αλλά νομίζω πως δεν έχει γίνει σωστή διαχείριση του ζητήματος.»

Στην ευθεία ερώτηση του κου Αναστασίου αν έρθει ο Ν.Π.Σ και πει πως θέλει να γίνει Ολυμπιακός Βόλου αν μπορεί να το κάνει ο κος Τσεκούρας είπε:

« Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει άλλον σύλλογο διατηρώντας το όνομα τα χρώματα και το σήμα της ομάδας μας. Μπορεί να γίνει με την προϋπόθεση πως πρέπει να περάσει ομόφωνα από την Γ.Σ. του Ερασιτέχνη. Αλλά γιατί να το κάνει αυτό ο κος Μπέος ; Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται να το κάνει αυτό και δεν έχει κανέναν λόγο.Μια χαρά πηγαίνει η ομάδα του. Αυτά είναι ιστορίες υποθετικές.

Εγώ έχω γνώση πως ο κος Παπαδόπουλος όντως εκπροσωπεί κάποιους ανθρώπους.Τον λόγο που δεν τους έχει αποκαλύψει θα τοποθετηθεί δημόσια στην Γ.Σ.Εάν ο άνθρωπος αυτός έρχει την Τρίτη και πει πως εκπροσωπεί μια εταιρία και δώσει όραμα στον κόσμο θα ψηφιστεί.Αν δείξει διαφορετική εικόνα είναι λογικό να υπάρξουν αμφιβολίες από τα μέλη της Γ.Σ.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...