Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Το...fund, ο δικηγόρος και ο Μπέος!


 Ενώ η ομάδα παραπαίει αγωνιστικά , ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η εμφάνιση κάποιων Αθηναίων επιχειρηματιών που επιθυμούν να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού.


Ένα...."fund" επιχειρηματιών λοιπόν προσέλαβε έναν δικηγόρο ο οποίος αφού μίλησε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη ,συναντήθηκε με τους οργανωμένους και έπειτα με τον κύριο Μπέο.

Οι επιχειρηματίες επιθυμούν να αναλάβουν την ομάδα από 1η Μάϊου και ο Ερασιτέχνης αναμένει το μνημόνιο συνεργασίας.

Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται βέβαια είναι πολλά αφού προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση.

Η χλευαστική πάντως ανακοίνωση του κυρίου Αχιλλέα Μπέου μετά την συνάντηση με τον δικηγόρο των επιχειρηματιών φέρνει αναπόφευκτά στο μυαλό όλων την χυδαία φάρσα με τους φαντάρους στο δημοτικό συμβούλιο ,γεγονός που «διαφήμισε» την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα.

Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά στην «από μηχανής Θεού» λύση ή σε μία ακόμα στιγμή παρωδίας στην πολύπαθη ιστορία του Ολυμπιακού.

Και αν όντως υφίσταται η επιχειρηματική αυτή ομάδα γιατί δεν αναλαμβάνει ΤΩΡΑ την ομάδα για να  την «σώσει» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στους εναπομείναντες εννέα αγώνες και περιμένει να «χάσει» την κατηγορία; 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...