Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ελεύθερη πτώση!


Συνεχίζει την ελεύθερη πτώση η ομάδα μας αφού έχασε και από την Νίκη Νέας Ιωνίας με σκορ 1-2 και πλέον ελπίζει μόνο σε θαύμα.

Την επόμενη ημέρα στην Γ΄Εθνική θα πρέπει να αρχίσει να σχεδιάζει ο Ολυμπιακός .Σε μία συνέχεια της χειρότερης πορείας όλων των εποχών σε επαγγελματικές κατηγορίες , οι ερυθρόλευκοι έχασαν και από την Νίκη με σκορ 1-2.

Η ήττα θεωρείται δίκαιη ακόμα και με μία χάλια διαιτησία που έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι πάνω στον Ξύδα και σε κόκκινη κάρτα του Μιράντα ,αφού σε έναν ακόμα αγώνα ο Ολυμπιακός φάνηκε κακός ,ασύνδετος με λίγα λόγια «άμπαλος».

Σαφώς δικαιολογίες υπάρχουν πολλές .Από την μία η ομάδα μας με τις γνωστές αγωνιστικές αδυναμίες και το ρόστερ που ίσως να μην μπορούσε να σταθεί ούτε στην Γ΄Εθνική και από την άλλη η ομάδα της Νέας Ιωνίας που έχει σταθεί τυχερή αφού έχει βρεθεί άνθρωπος ο οποίος απομυζύται οικονομικά φτιάχνοντας ένα ρόστερ με χρηματιστηριακή αξία σαν της πρωτοπόρου Βέροιας που θα βολοδέρενει στην δεύτερη εν τάξη κατηγορία μέχρι να καταλάβει ο χρηματοδότης πως...ρίχνει λεφτά σε ένα «βαρέλι δίχως πάτο».

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα λοιπόν δεν θα περίμενε κανείς να μπορέσει ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει κάτι εκτός αν οι αντίπαλοι παίκτες εμφανίζονταν εντελώς αδιάφοροι. Και κάτι τέτοιο σαφώς δεν θα γίνει ποτέ αφού είναι γνωστό από χρόνια το κόμπλεξ κατωτερότητας των ανθρώπων του «μαχαλά» που σε κάθε περίπτωση που θα μπορούν να «χτυπήσουν» την ομάδα της πόλης θα το κάνουν είτε χρειαστεί να «στηθούν στα τέσσερα» όπως το 1982 και το 2012 είτε να υπερβάλλον εαυτόν όπως σήμερα.

Μοιραία το μόνο που θύμιζε Ολυμπιακό ήταν ο κόσμος του ο οποίος στάθηκε για ακόμα μια φορά στο ύψος των περιστάσεων αν και έφυγε πικραμένος και πάλι.

Αγωνιστική ανάλυση δεν θα γράψουμε ,ούτε θα σταθούμε στην μέτρια έως κακή διαιτησία. Σημασία έχει πως η ομάδα μας είναι πλέον με το...«ενάμιση πόδι» στη  Γ΄Εθνική και πρέπει ήδη να αρχίσουν οι διεργασίες για το πως θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει του χρόνου και να επιστρέψει άμεσα στην SL2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Βερνάρδος (88′ Χατζής), Σκοπελίτης, Ντιαμπί (56′ Κόλα), Μάνγκα, Ντος Σάντος (46′ Κουντουριώτης), Ξύδας (28′ λ.τρ. Γκαργκαλατζίδης), Σιαφά

Νίκη Νέας Ιωνίας: Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου (88′ Πάνος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (88′ Μέτσε), Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (67′ Βασιλείου), Μιράντα (80′ Αλιατίδης), Κουσκουνάς (80′ Τζιώρας)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...