Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Μόνο τρίποντο για να ελπίζει!

 
 Να πάρει ότι μπορεί στο παιχνίδι με την Νίκη Νέας Ιωνίας θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός το Σάββατο στις 14:45

H ΠΑΕ που όρισε είσοδο στα 5 ευρώ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Το πρωτάθλημα της Super League 2 μπαίνει στην τελική ευθεία και η ομάδα μας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Απομένουν επτά «τελικοί» μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και ο πρώτος εξ αυτών είναι το προσεχές Σάββατο 2 Απριλίου με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.
Σ’ ένα κρίσιμο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να σταθεί αρωγός της προσπάθειας της ομάδας, δίνοντας βροντερό «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.
Θα πρέπει με τις εκδηλώσεις και τις ιαχές του να αποτελέσει των δωδέκατο παίκτη του Ολυμπιακού και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε για το ντέρμπι με τη Νίκη να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ, προκειμένου η Νεάπολη να κατακλυστεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου συσπειρωμένη και ενωμένη, θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους και είμαστε βέβαιοι, πως ο στόχος μας θα επιτευχθεί.
Τώρα στα δύσκολα ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει να δείξει τη μεγάλη δυναμική του. Το έχει ανάγκη η ομάδα, το έχει ανάγκη η πόλη. Ραντεβού το Σάββατο στη Νεάπολη…”.

Την αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ-3 θα διευθύνει ο κ. Γρηγόρης Ρηγόπουλος από τον σύνδεσμο Ηλείας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ιωάννης Καραλής (Ηλείας) και Παναγιώτης – Γεώργιος Αραβίδης (Αθηνών).Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Δραγάτης.


Οι 20 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής:
Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Κατσούκης, Κόλα, Κόμνος, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Ρηγόπουλος, Σκοπελίτης, Χατζής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Στάμου, Γραικός, Κόκας, Ασαμόα καθώς και οι Κωνσταντίνου, Κότος, Νάνι, Μανάφοφ και Φουρίκης.

Οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση για το παιχνίδι:


“Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ζητάμε το αυτονόητο. Αυτό που γίνεται πάντα :

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ συνοικιακή και να δώσετε μια χαρά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Το ματς έχει τεράστιο ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης για μας. Πάρτε το και αποδείξτε και σε μας ότι μπορείτε να ανατρέψετε την κατάσταση.

Καλούμε τον κόσμο να δώσει για άλλη μια φορά βροντερό παρόν και να γεμίσει την Νεαπολη. Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι θα μαζε




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...