Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Μερακλής ο Νάνι!


Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Τιάγκο Νάνι κατήγγειλε ξυλοδαρμό στον ΠΣΑΠΠ λίγες ημέρες μετά την αποστολή εξωδίκου για οφειλές.


Ο Νάνι προ ημερών είχε στείλει εξώδικο στους Ερυθρόλευκους για οφειλές ύψους 1.200 ευρώ. Η διοίκηση από την πλευρά της υποστηρίζει ότι τον πλήρωσε και ακολούθως κατήγγειλε και η ίδια τη σύμβαση, γιατί ο 24χρονος παραβίαζε διαρκώς το ωράριο. Παράλληλα διέψευσε κατηγορηματικά τη φερόμενη επίθεση εις βάρος του από στέλεχος της ΠΑΕ και σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Νάνι ανέφερε ότι μετά το εξώδικο, τον έδιωξαν από την προπόνηση και από το σπίτι που διέμενε.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ με δήλωσή του τόνισε:

«Ο ποδοσφαιριστής Νάνι ήρθε στην πόλη μας και στη μεγάλη ομάδα μας, ώστε να βοηθήσει στη φετινή προσπάθεια. Δυστυχώς ήρθε σαν τουρίστας και όχι σαν ποδοσφαιριστής (μηδαμινή προσφορά). Γνώρισε όλα τα μπαρ της όμορφης πόλης μας, με συνέπεια να μην μπορεί να ακολουθήσει τις πρωινές προπονήσεις.

Είναι ήδη ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν βρίσκεται καν στην πόλη και υπάρχει καταγγελία της ΠΑΕ για τη σύμβαση. Δεν υπάρχει καμία οφειλή προς το πρόσωπό του και το αστείο ποσό που αναγράφεται. Η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά κατά του ίδιου για συκοφαντική δυσφήμιση ότι δήθεν στέλεχος της ΠΑΕ ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί του».

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...