Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Νέα ήττα στην Θεσσαλονίκη!


Ο Ολυμπιακός γνώρισε νέα ήττα ,αυτή την φορά από τον ΠΑΟΚ Β και το μόνο που έχει να περιμένει είναι και ο βαθμολογικός υποβιβασμός του.

Η ομάδα μας δεν έδειξε κάτι σπουδαίο ,κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά το παιχνίδι αλλά τελικά στο 90+ δέχτηκε το γκολ, το οποίο ,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον στέλνει στην Γ΄Εθνική αφού παραμένει 6 πόντους μακριά από την γραμμή υποβιβασμού με μόλις 5 παιχνίδια να απομένουν.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 55΄μετά από αποβολή του Μάνγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.





Ο Καβακάς παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Μαρκοπουλιώτη και Φιλίποβιτς και πλάγια μπακ τους Σκοπελίτης και Παπακώστα ενώ Μάνγκα και Ντιαμπί ήταν τα αμυντικά χαφ.Ο Κότος έπαιξε πιο μπροστά από τα αμυντικά χαφ με τον Σαιφά στα φορ και τους Ξύδα και Βερνάρδο να βοηθάν από τα πλάγια. Ο Ξενοδόχοφ υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι υποδεέστερος του αντιπάλου του ,αφού σε ένα παιχνίδι που ήταν σαφώς οριακό η ομάδα μας και πάλι προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε.Προφανώς δεν είναι ζήτημα αγωνιστικότητας αλλά θέμα δυνατοτήτων.Οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι προσπάθησαν αλλά οι τελικές προσπάθειες έβγαιναν και πάλι με το σταγονόμετρο σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είχαν περί τις 15.

Το παιχνίδι έγειρε απότομα προς την πλευρά των γηπεδούχων όταν αποβλήθηκε ο Μάνγκα με δεύτερη κίτρινη μόλις στο 55'.Άμεσως μετά η ομάδα του ΠΑΟΚ προηγήθηκε .Παρά ταύτα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σχεδόν άμεσα με ευθύβολο σουτ του Σιαφά και έδωσε προς το παρόν ελπίδες πως κάτι θα μπορούσε να πάρει από το παιχνίδι.
Κάπου εκεί η ομάδα «μπερδεύτηκε» αφού δεν είχε σαφή προσανατολισμό αν θα έπρεπε να «παίξει» τα ρέστα της και να βγει μπροστά αναζητώντας το γκολ της νίκης που θα την έφερνε σε απόσταση βολής από την γραμμή του υποβιβασμού ή θα έπρεπε να κλειστεί για να κρατήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η όποια αντεπίθεση πήγαινε να βγει ,αφού ο ΠΑΟΚ πίεζε , καταστρέφονταν από μπαλιές που αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να τις κάνουν επαγγελματίες παίκτες.
Έτσι μοιραία σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα ήρθε το 2-1 με μια φάση που ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί «καρμπόν» πολλά γκολ....σέντρα και κεφαλια!

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης (64’ Καλουτσικίδης), Γρόσδης, Σαλαμούρας (64’ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (61’ Φασίδης), Πανίδης (64’ Κούτσιας), Σπυρίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Μαρκοπουλιώτης, Φιλίποβιτς, Παπακώστας (72’ Γκαργκαλατζίδης), Σκοπελίτης, Βερνάρδος, Ντιαμπί (72’ Ντος Σάντος), Μάνγκα, Κότος (60’ Κουντουριώτης), Σιαφά, Ξύδας (69’ Κόλα).



Κάρτες:  

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μαλούτας χωρίς να ήταν καλός δεν καθόρισε το παιχνίδι.Θεωρούμε πως η πρώτη κίτρινη στον Μάνγκα ήταν αυστηρή

Μας άρεσε....

Ο Σκοπελίτης προσπάθησε...
Δεν μας άρεσε...
 
Ο Κουντουριώτης αντί να δώσε επιθετική πνοή είχε σχεδόν μηδενικές σωστές μεταβιβάσεις στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Καβακάς: «»


Γκαρσία: «».


 


 


Μικρά&πικάντικα



 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...