Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Η ομάδα πέφτει και δεν ιδρώνει κανείς!


Ο Ολυμπιακός σήμερα έδινε τον υπέρ πάντων αγώνα να κρατηθεί στην κατηγορία...!Και δεν έχουμε όρεξη να γράψουμε ούτε γραμμή για αυτό!

Αν χρειαζόμασταν μια ζυγαριά να μετρήσουμε τον ιδρώτα στις φανέλες των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν σήμερα στον αγώνα με τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου πιθανότατα θα κάναμε την δουλειά μας με ζυγαριά μαγειρικής που μετράει τα γραμμάρια.

Η ομάδα μας ,νωχελική ,ασύνδετη και εντελώς άμπαλη ,μοίρασε κολλύρια στους 20 και πλέον φίλους της που την ακολούθησαν πιστεύοντας πως μπορεί να γίνει μία ανατροπή ,ένα θαύμα και να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Η εμφάνιση των παικτών έδειξε πως δυστυχώς ούτε οι ίδιοι πιστεύουν σε αυτό και το μοναδικό που τους απασχολεί είναι το τι θα κάνουν το καλοκαίρι.

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσουμε μια ομάδα που σε 99 λεπτά παιχνιδιού άλλαξε σωστά όχι πάνω από 10 πάσες στο παιχνίδι και δεν έκανε υποψία ευκαιρίας για να διεκδικήσει κάτι.

Σε άλλες εποχές θα είχαμε λαικά δικαστήρια και συνελεύσεις διάσωσης...αλλά όπως φαίνεται το «μοιραίο» δεν το έχουν αποδεχτεί μόνο οι παίκτες....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...