Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Στήριξη και μόνο αυτό!


 Η ποδοσφαιρική ομάδα μας μπορεί να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού (για πολλούς έχει ήδη πέσει στον...γκρεμό) αλλά η ουσία είναι πως παραμένουν ακόμα αρκετοί αγώνες.

Και μπορεί η πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας να έχει πειστεί πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τα «κότσια» για να παραμείνει στην κατηγορία ,παρά ταύτα οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι και τον μαθηματικό υποβιβασμό.

Επειδή η ομάδα δεν είναι οι παίκτες ,άμπαλοι ή μη ,δεν είναι οι πρόεδροι και οι ...«αυτοφωράκηδες» ,αλλά ο Εφηβος που ότι και να γίνει θα στέκει περήφανος στην φανέλα της ομάδας!

Έτσι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 14:45 την Καβάλα.Είναι πλέον μάλλον γραφικό να μιλάμε για «τελικούς» αφού οι τελικοί αποδέκτες που πρέπει να το χωνέψουν αυτό ,οι παίκτες μας ,μάλλον κωφεύουν.

Η ομάδα μας θα στερηθεί και πάλι των υπηρεσιών του Σιαφά που «άφησε τον γάμο» και πήγε για πουρνάρια ,για να παίξει ένα αδιάφορο φιλικό αγώνα με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...