Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό!

 
Τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Ολυμπιακού έκανε ο Μάνου Καγιέχα.

«Νιώθω καλά και βλέπω ότι υπάρχει ποδοσφαιρική κουλτούρα, καλές συνθήκες για προπόνηση, καλοί παίκτες και καλοί άνθρωποι που δουλεύουν πολύ για τον σύλλογο, ενώ και ο Βόλος είναι ωραία πόλη. Θεωρώ ότι υπάρχουν όλες εκείνες οι συνθήκες για να προπονούμαστε καλά και να δουλέψουμε σκληρά. Είναι σημαντική ευκαιρία και ο σύλλογος είναι πολύ σπουδαίος. Προτίμησα τον συγκεκριμένο σύλλογο για να ανέβουν επίπεδο όλοι, και η ομάδα και εγώ ο ίδιος. Όλα γύρω από την ομάδα είναι καλά.Ήταν μία κακή μέρα στο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου και σκεφτόμουν συνέχεια το παιχνίδι. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που ομάδα μου έχασε με 4-0. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας, γιατί αυτό δεν ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Ίσως ήταν ατυχία αλλά θέλουμε να είναι η τελευταία και να κερδίσουμε το Σάββατο και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να τους δούμε, να δουλέψουμε, για να προσαρμοστούν στον τρόπο σκέψης μου. Λίγο χρόνο.  Ξέρω ότι οι παίκτες είναι χαρούμενοι με τον τρόπο σκέψης μας. Μίλησα με τους παίκτες τους άρεσε η δουλειά η ένταση και αυτό είναι καλό, Εγώ προσαρμόζομαι σ’ αυτούς κι αυτό σε μένα. Οπότε χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Πρέπει να κερδίζουμε την μπάλα. Όση περισσότερη ώρα έχουμε την  μπάλα τόσο καλύτερο είναι για το παιχνίδι μας. Χωρίς την μπάλα θα πρέπει να πιέζουμε ψηλά για να την πάρουμε για να παίξουμε γρήγορα! Είναι εύκολο. Το ποδόσφαιρο είναι ίδιο στην Ελλάδα, στην Ισπανία και στην Αγγλία. Όταν έχεις την μπάλα μπορείς να κερδίσεις το παιχνίδι. Όταν δεν την έχεις τότε είναι αδύνατο να κερδίσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και το άθλημα είναι παρόμοιο σε όλη την Ευρώπη. Οπότε προτιμώ η ομάδα μου να έχει την μπάλα» ήταν το σχόλιό του, και αφού όπως υπογράμμισε, οι παίκτες είναι ποιοτικοί τότε στόχος είναι να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους.Προτιμώ δύο παίκτες στην κορυφή, προκειμένου να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε.  Θεωρώ ότι η ομάδα είναι μεγάλη και οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται πολλούς παίκτες στην επίθεση και ψηλά στο γήπεδο» σημείωσε, με το 4-3-2-1 και το 4-4-2 να είναι στις σκέψεις του.

Δουλεύουμε 10 ώρες την ημέρα και μιλάμε με τους συνεργάτες του συλλόγου, παίρνοντας πληροφορίες και βλέποντας αγώνες άλλων ομάδων. Έχουμε πολλά άτομα που δουλεύουν για τον Ολυμπιακό, με τους Γιάννη Λάλα και Δημήτρη Μούρα να έχουν ήδη αρκετή εμπειρία από τον σύλλογο φέτος. Στόχος είναι να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και θυμηθείτε το σημαντικότερο είναι η ομάδα μας, να παίζει καλά και να μάχεται.Δεν υπάρχει όμως καμία δικαιολογία στο ποδόσφαιρο. Ούτε το γήπεδο, ούτε ο χλοοτάπητας ούτε ο διαιτητής 

Χρειάζομαι χρόνο για να μάθω τους παίκτες. Σήμερα είναι 2 Δεκεμβρίου, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα σ’ αυτό. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε το Σάββατο. Οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου.Το μέλλον δεν ξέρω τι θα φέρει. Το μέλλον για εμάς είναι το Σάββατο. Αν σκεφτόμαστε το μέλλον είναι πρόβλημα και προτιμώ να σκέφτομαι αυτήν τη στιγμή. Μόνο ο Θεός ξέρει το μέλλον μας.Φίλαθλοι του Ολυμπιακού είμαι περήφανος που είμαι εδώ σ’ αυτήν την ιστορική ομάδα του Βόλου. Ευχαριστώ!» 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...