Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Λούτσος βέρος βολιώτικος!


Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι της συνοικιακή της Νέας Ιωνίας και έδειξε πως το όνομα μετράει πιο πολύ από το ακριβό ρόστερ!


Η ομάδα μας σε ένα κατάμεστο από κόσμο κλειστό κέρδισε 78-73.Οι ερυθρόλευκοι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν έχασαν την πρωτοπορία στο σκορ σε κανένα σημείο με εξαίρεση κάποιες στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο.


Δεκάλεπτα: 21-21, 43-40, 58-48, 78-73

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλιώρας): Αγκρής, Ροδολάκης, Γκοντόπουλος 20 (5), Ίλτσογλου 19 (3), Αναγνωστόπουλος 12 (4), Ευαγγελινός, Σταθούρος 2, Σιμάκης 19 (1), Παρασκευάς 6, Γιαννίκος, Γ. Νίκολης.

ΝΙΚΗ (Μαύρος-Κοσμάτος): Χρ. Νίκολης, Βερτζάγιας 8, Σαριμπαλίδης 3 (1), Σούλης, Ζησόπουλος 5 (1), Κουτίνας 24 (3), Σπανόπουλος, Μπουσκολίτης, Δελεντζές, Λόλας 18, Καλλές, 6 Ξενιτίδης 9 (3).

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση Ερασιτέχνη και η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για τη νίκη της ομάδας τους στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου. Παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την στήριξη που προσέφεραν στην ομάδα.

 

«Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας και τον προπονητή κ. Γεώργιο Βλιώρα για τη μεγάλη τους νίκη απέναντι στη συμπολίτισσα ομάδα της Νίκης Βόλου.Υπερνικώντας τις αντίξοες και ατυχείς συγκυρίες των αλλεπάλληλων απουσιών παικτών, αγωνιζόμενοι σε όλο τον αγώνα με πάθος και μεγάλη συγκέντρωση έφυγαν νικητές από το τοπικό ντέρμπυ έχοντας ως έκτο παίκτη τον εκπληκτικό φίλαθλο κόσμο του ολυμπιακού που κατέκλεισε το κλειστό γυμναστήριο.Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους για τη στήριξη στην ομάδα και προσδοκούμε να τους αποζημιώνουμε κάθε Κυριακή με ανάλογα αποτελέσματαΣυγχαίρουμε τους διαιτητές, τον κομισάριο και τη γραμματεία του αγώνα για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Συγχαίρουμε τους αξιωματικούς και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, που σχεδίασαν και εκτέλεσαν τα μέτρα τάξης, για την αποτελεσματική συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το υπηρεσιακό προσωπικό του Δήμου Βόλου, για τη συμβολή τους στη προετοιμασία των απαιτήσεων του αγώνα.Στον Πρόεδρο και στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Νικής Βόλου, ευχόμαστε επιτυχημένη αγωνιστική συνέχεια με υγεία και ευόδωση των στόχων τους».

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...