Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Προδόθηκε από την άμυνά του!


Η άμυνα πρόσδωσε για μία ακόμα φορά τους ερυθρόλευκους που γνώρισαν μία ευρεία ήττα που δεν την δικαιούταν!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση και πάλι με το ευρύτατο 4-0 ,χωρίς όμως να παρουσιάσει την κάκιστη εικόνα που είχε στην Βέροια.

Η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος του αγώνα για να προηγηθεί ή να ισοφαρίσει στο σκορ, όμως και πάλι τα αμυντικά λάθη στις στημένες φάσεις ή στην εξέλιξή τους ήταν μεγάλα και μοιραία με την ομάδα μας να γνωρίζει την μεγαλύτερη ήττα του στην ιστορία του από την Αναγέννηση !




Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς, και Μαρκοπουλιώτη και δύο ακραίους τον Να αριστερά και τον Γραικό δεξιά.
Ο Κόλα και ο Σκοπελίτης έπαιξαν ως αμυντικά χαφ.Στα επιθερτικά χαφ ήταν οι Κουντουριώτης ,Μπάτροβιτς και Βερνάρδος ενώ ο Σιαφά έπαιξε μπροστά ως σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό ημίχρονο.Η ομάδα μας αν και υπέπεσε σε πέναλτι μόλις στο 7' είχε μια καλή αντίδραση.Καταρχήν άριστος στο πρώτο μέρος Ξενοδόχοβ απέκρουσε το πέναλτι αλλά και το «ριμπάουντ».Από εκεί και πέρα είχε ένα 20λεπτο που ήταν η ομάδα που απειλούσε τον αντίπαλό της με σκορ αφού είχε 3-4 πολύ καλές τελικές προσπάθειες.
Η Αναγέννηση κυριάρχησε για ένα τέταρτο οπότε και είχε αρκετά σουτ ,όμως ο άριστος Ξενοδόχοφ έδειχνε πως δεν «μασάει» από αυτά....Που να γνωρίζαμε τις μας περιμένει!Στο 38 ήρθε το 1-0 όταν ο Μπενγκόα έκανε ένα γέμισμα από φάουλ ,η μπάλα έσκασε δύο μέτρα μπροστά από τον Ξενοδόχοφ ,κανένας αμυντικός δεν την ανέκοψε και έτσι απλά από το συλλογικό αυτό λάθος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Ο Ολυμπιακός έδειξε πάντως να έχει παλμό αφού είχε ακόμα δύο καλές φάσεις με τον Μπάτροβιτς για την ισοφάριση.
 Στο 55' όμως σε ρυθμό προπόνησης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο αφύλακτος Γκίνης έκανε το 2-0 και επήλθε η κατάρρευση.
Μια η κεφαλιά ασίστ του Φιλίποβιτς στον αντίπαλο επιθετικό ,μία η απομάκρυνση του αέρα αντί της μπάλας του Ξενοδόχοφ έφεραν την ομάδα μας να γνωρίζει την μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της από την Αναγέννηση ,αλλά και γενικότερα μία από τις μεγαλύτερες ήττες του Ολυμπιακού στη Β΄Εθνική.
Ασφαλώς μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας που έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (αφού δεν λογαριάζουμε ως ομάδα τους ερασιτέχνες της Καβάλας)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περ. Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Λαρρέα (44 Κοτσώνης), Γκίνη, Λαγός (68′ Μπάλλας), Πλέγας, Μπραμπίγια (78′ Βιδάλ), Μπενγκόα (78′ Μάνιος), Αθανασιάδης (46′ Γκουγκούδης)

Ολυμπιακός Βόλου (Μ. Γκαγέχα): Ξενοδόχοβ, Μαρκοπουλιώτης, Να, Γραικός, Φιλίποβιτς, Κόλα (61′ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (75′ Κατσούκης), Σκοπελίτης, Κουντουριώτης (61′ Σουλεϊμάν), Βερνάρδος (85′ Χάσεκ), Σιαφά.


Κάρτες:   

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Φίτσας είναι ένας μέτριος έως κακός ρέφερι που δεν έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Μας άρεσε....

Ο Μπάτροβιτς είχε κάποιες καλές αναλαμπές.


Δεν μας άρεσε...

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι σε κακά χάλια


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης: «Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο.Στα πρώτα 10 λεπτά ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα και απειληθήκαμε.Απο εκεί και πέρα κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι.Το σκορ μερικές φορές δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα οπότε πρέπει να μείνουμε στους τρεις βαθμούς και στο καλό ξεκίνημα που έχουμε κάνει.»

 
Λάλας: « Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο.Είναι μια μαύρη μέρα για τον Ολυμπιακό , πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια ,να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή και έχουμε μία εικόνα που θα αρμόζει στον Ολυμπιακό Βόλου. Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω άλλες δηλώσεις.»




Μικρά&πικάντικα
  • Ανακοίνωση με την οποία ζητάει συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, για το σημερινό αποτέλεσμα στο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ατομικά λάθη οδήγησαν στην βαριά ήττα, παρότι μέχρι το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ.Σηκώνουμε το κεφάλι, ύστερα από μια κακή εμφάνιση και με το νέο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως θα συμβάλει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα φροντίσουμε με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, να κάνουμε όλοι μαζί τον Ολυμπιακό και πάλι πρωταγωνιστή.Συνεχίζουμε δυνατά και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε την 5η αγωνιστική. Ξεχνάμε το παιχνίδι με την Αναγέννηση και θα προετοιμαστούμε με ηρεμία για το επόμενο ματς με τον Πιερικό στη Νεάπολη.»













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...