Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Κι όμως...είναι ομάδα!


Παρά τις όποιες αμφισβητήσεις ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι ομάδα και έριξε «τριάρα» στην ΑΕΛ μέσα στο Αλκαζάρ στο σημερινό φιλικό.

Η φετινή χρονιά δείχνει πως θα είναι Γολγοθάς για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα ξεκίνησε με μεγάλα προβλήματα λόγω της μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ και συνεχίζει να έχει ένα ρόστερ το οποίο βρίσκεται ακόμα και σήμερα κατά το 1/4 στον...«αέρα»!

Παρά ταύτα με την σημερινή του εμφάνιση έδειξε πως γίνεται δουλεία ακόμα και υπό τις δύσκολες αυτές συνθήκες και η ομάδα δύναται να πετύχει τουλάχιστον τον στόχο της σωτηρίας.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με τον Ξενοδόχοφ στο τέρμα ,δεξί μπακ τον Σκοπελίτη και αριστερό τον Να , κεντρικούς αμυντικούς τους Φιλίποβιτς και Μαρκοπουλιώτη, αμυντικούς μέσους τους Ντιαμπί και Κόλα επιθετικά χαφ τους Χάσεκ , Οκάν και Κουντουριώτη και φορ τον Μπάτροβιτς.

Αν και πρωτάρης ο Μπάτροβιτς στην συγκεκριμένη θέση ο Σέρβος έκανε μόνος του το πρώτο γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό κλέβοντας την μπάλα από τους αμυντικούς της Λάρισας.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με αμφότερες τις ομάδες να κάνουν κάποιες καλές φάσεις.Ο Ολυμπιακός στο 55' έκανε το 0-2 με τον Βαλέντε που ,πέρα του γκολ, έδειξε πως είναι μία πολύ καλή μεταγραφή. Στο 68' η ομάδα μας με ωραίο συνδυασμό Βερνάρδου και Χάσκε έκανε το 0-3 με τον Τσέχο.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις καθυστερήσεις μετά από λανθασμένη απόκρουση του Βούγιοβιτς μέσα στην περιοχή και ριμπάουντ του Ζαχαράκη,

ΑΕΛ: Σουλούκος, Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Κούστα, Γλυνός, Μαυριάς.

Στο 56’ πέρασαν στον παιχνίδι οι Μισυρλής, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Νικολιάς, Κοτσιανούλης, Δακτυλάς, Ογκμπόε, Ζαχαράκης και Τσουμάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ξενοδόχοβ (46’ Βούγιοβιγτς), Σκοπελίτης (77’ Παπακώστας), Ναά, Φιλίποβιτς (80’ Χολέβας), Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί (54’ Βαλέντε, 89’ Μπέικος), Κόλα (88’ Βλάχος), Χάσεκ (66’ Χατζής), Σουλεϊμάν (46’ Ασλανίδης), Κουντουριώτης (50’ Βερνάρδος), Μπάτροβιτς (56’ Ξύδας, 82’ Ενκόα).





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...