Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Έχει ιστορία και βάρος ο Ολυμπιακός!


Στο Yellow Radio φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Βούζας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, στη νέα SL2, στον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη και αρκετά ακόμα. 

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Ήταν ιδιάζουσα περίπτωση το πρωτάθλημα λόγω COVID, αλλά νομίζω ότι ολοκληρώθηκε χθες και ελπίζω να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, με τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές σεζόν ομαλές, καλύτερες και χωρίς προβλήματα. Στόχος της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβα, ήταν να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, να παρουσιάσει ένα καλύτερο θέαμα, να κερδίσει όσο περισσότερες νίκες και να τερματίσει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην βαθμολογία. Άσχετα από το όταν βγήκε η απόφαση της αναδιάρθρωσης που λίγο-πολύ ήταν γνωστό ότι αν συμβεί, θα κέρδιζαν τον προβιβασμό στην επόμενη κατηγορία 8 ομάδες. Στην ουσία είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Η πρώτη είναι το γκρουπ που θέλουν να τερματίσουν πρωταθλητές, είναι τρεις ομάδες που συναγωνίζονται για αυτό τον τίτλο και μιλάω για την Καβάλα, τον Πανσερραϊκό και την Βέροια. Ενώ οι ομάδες που θα έπαιζαν τα παιχνίδια για να παραμείνουν στην 8αδα και να μην μείνουν στις 2 τελευταίες θέσεις, που οδηγούσαν τις ομάδες στον υποβιβασμό. Έτσι κύλησε μέχρι και η 3η αγωνιστική, τελικά πρωταθλήτρια στέφθηκε η Βέροια και από ότι φαίνεται, οι ομάδες που θα πάνε στην χαμηλότερη κατηγορία, είναι η Κοζάνη και ο Απόλλων Πόντου. 

Για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί σχετικά με την τεχνική ηγεσία και οι στόχοι του Ολυμπιακού Βόλου:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι μία ομάδα που έχει και ιστορία, και ειδικό βάρος και το όνομα. Η κατηγορία που θα έπρεπε να παίζει, είναι σίγουρα η Super League 2 και αν παίξει καλά, μπορεί να ανέβει κι άλλη κατηγορία Super League 1. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, υπάρχει ενδιαφέρον, όμως χρειάζονται κι άλλες κινήσεις, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη, ανταγωνιστική, να έχει στόχους και να τους διεκδικεί. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι, είμαστε σε συζητήσεις, να δούμε πως μπορεί να οργανωθεί η ομάδα, να διεκδικήσουμε τους περισσότερους στόχους που θα θέσουμε. »

Για το ποια είναι η πιο λαοφιλής ομάδα του Βόλου:

 «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό.Ο ΝΠΣ αγωνίζεται στην Super League 1, ενώ οι δύο παραδοσιακές ομάδες της πόλης είναι στην ίδια κατηγορία, Football League και την επόμενη χρονιά θα παίζουν στην Super League 2. Νομίζω ότι και οι τρεις ομάδες έχουν τους δικούς τους φιλάθλους και κερδίζουν όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για να παίζουν και να διακρίνονται. Εμείς σαν Ολυμπιακός Βόλου, πρέπει να οργανωθούμε περισσότερο, πρέπει να υπάρχει ενίσχυση και να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική, σύμφωνα με το ειδικό βάρος που έχει στην κατηγορία. Το ίδιο, φαντάζομαι, θα κάνει και η Νίκη που κράτησε την θέση της και έτσι θα κυλήσει, περίπου, η ποδοσφαιρική χρονιά. »

Για την παρουσία του Τσαγγαλίδη στον Ολυμπιακό Βόλου: 

«Η παρουσία του ήταν θετική, τουλάχιστον από την ημέρα που ανέλαβα εγώ την ομάδα, ήταν συνεχώς βελτιωμένη η εικόνα του, έκανε αρκετά καλά παιχνίδια, είχε πολύ καλή επίδοση στην ομάδα με 3 γκολ και ασσίστ επίσης. Νομίζω ότι ανταποκρίθηκε πολύ καλά στον ρόλο που του έδιναν και έδειξε ότι έχει ταλέντο και τα στοιχεία που πρέπει να αναπτύξει περισσότερο και να ξεπεράσει αδυναμίες, για να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο επίπεδο της SL 2 και ίσως και της SL 1, εφόσον η ομάδα του Άρη τον κρατήσει στην ομάδα της την ερχόμενη χρονιά.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...