Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός


Ανέτοιμος αλλά και ελλιπής εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.


Η ομάδα μπορεί να κέρδισε με το ..."πλούσιο" 3-4 αλλά προβλημάτισε με την αμυντική του δυσλειτουργία.Ο

ι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με "εναλλακτική " αμυντική γραμμή με παίκτες που είναι εμφανές πως δύσκολα θα πάρουν φανέλα "βασικού" και το...πλήρωσε.

Tους Μπουτζίκο και Γιαννίτση πλαισίωσαν οι Παπακώστας και Σκοπελίτης ενώ βασικός πορτιέρο έπαιξε ο νεαρός Λαδάς.

Ο Ολυμπιακός άρχισε με....φόρα το παιχνίδι και προηγήθηκε γρήγορα με πρωταγωνιστή του Ντε Κάμπο ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά έβγαλε ασίστ στον Κέρι και σημείωσε και ο ίδιος γκολ με όμορφο σουτ. 

Ο Διαγόρας γρήγορα μείωσε στο 21 με εκτέλεση φάολυ ενώ ο Κέρι έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του αστοχώντας από τα 9 μέτρα. Πάντως στο 41' ο Λόρι Κέρι πήρε το αίμα του πίσω κάνοντας το 1-3 με σουτ στο αριστερό παράθυρο του αντίπαλου πορτιέρο , σκορ που ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να "κρατήσει" μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αφού δέχτηκε κι άλλο γκολ.

Μάλιστα στο 51' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και κράτησαν το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι το 81' οπότε ο Ριζογιάννης με νέο πέναλτι έκανε το 3-4.

H αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Λαδας Σκοπελιτης Γιαννιτσης Παπακώστας Ριζογιαννης Αγροδημος Κουτσιανικουλης Γιαννιτσανης Λορι, Ντα Κάμπο. Μπουτζικος

Η ενδεκάδα στο β' μέρος: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Ριζογιάννης, Αγρόδημος, Θεοδώρου, Κόλα, Ρόκας, Ζιάκας, Μαρούδας, Παπαδημητρίου, Βασιλούδης





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...