Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Νοκ άουτ και ο Φαζός!

Πολλές θα είναι ,όπως εξελίσσονται τα πράγματα, οι απουσίες του Ολυμπιακού ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου.Στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Φαζός ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή στην Ρόδο.

Έτσι μετά τον Ξενοδόχοφ που χάνει και το παιχνίδι με την Νίκη , τον Τσιάρα και τον Μπουτζίκο που εκτίουν ποινές , ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα γίνει η τέταρτη απουσία.

Η αποστολή: Γιδόπουλος, Μακρυωνίτης, Βοσνακίδης, Γραικός, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Κέρη, Μητρόπουλος, Τσίτας, Ράντι, Κόλα, Μπακουλάτι, Βασιλούδης, Κουτσιανικούλης, Ναβαλόν, Κλεμέντε


 Αν συνυπολογίσει κανείς πως ο Παπαϊωάννου προέρχεται από τραυματισμό και μόλις σήμερα κατάφερε να συμμετέχει σε ολόκληρη την προπόνηση ,το έργο του Βόκολου για να στήσει την ομάδα αμυντικά ,γίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Αν λοιπόν δεν ξεκινήσει ο Σεραφείμ ,θα κληθεί τον παρτενέρ του Βοσνακίδη στο κέντρο της άμυνας να τον κάνει ο Ρόκας ,αφού κανείς άλλος παίκτης δεν έχει ξαναπαίξει στην συγκεκριμένη θέση.Στα αριστερά μπακ υπάρχει ο Μπακουλάτι που ξέρει μεν την θέση ,αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καμία συμμετοχή σε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος.Έτσι οι λύσεις είναι είτε ο Γραικός να περάσει στα αριστερά και ο Σκοπελίτης να πάει ως δεξί μπακ μπακ που είναι και η πιο πιθανή ,είτε να μείνει ο Γραικός στην θέση του και να παίξει από τα αριστερά ο Ρόκας ,με την προϋπόθεση πως θα μπορέσει να αρχίσει το παιχνίδι ο Παπαϊωάννου .

Σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελεί γρίφο που θα κληθεί να λύσει ο Βόκολος στο σημαντικότατο παιχνίδι του Σαββάτου που θα αρχίσει στις 14:00.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...