Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Γιατί outsider ο Ολυμπιακός; (Μέρος Α')

Πολύ λόγος γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στον κόσμο του Ολυμπιακού για τις αποδόσεις των εταιρειών στοιχήματος στα παιχνίδια της ομάδας μας.

Το VolosFans φιλοξενεί την άποψη των ειδικών! (Στο α' μέρος της έρευνας μας μιλάει ο Γιάννης Ράνιος!)



Πολύ λόγος γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στον κόσμο του Ολυμπιακού για τις αποδόσεις των εταιρειών στοιχήματος στα παιχνίδια της ομάδας μας.

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ιωνικό , στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα αλλά και με την Καλαμάτα θεωρήθηκε από τις εταιρείες ως..."αδιάφορος" και outsider , τις περισσότερες φορές χωρίς να δικαιολογείται αγωνιστικά από απουσίες ή την φόρμα της ομάδας.

Το ίδιο ,αλλά σε μικρότερο ποσοστό και με πιο  μετρημένες ,ίσως, αποδόσεις γίνεται και στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στην Ρόδο.

Την εβδομάδα πριν το παιχνίδι με την Καλαμάτα η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε είχε σαφές αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών και φάνηκε έμπρακτα μέσα στο παιχνίδι.

Το αποκορύφωμα...ο απόλυτος παραλογισμός όταν κάπου στο 87' και ενώ το παιχνίδι πηγαίνει στην ισοπαλία λίγοι ,ευτυχώς, φίλαθλοι επιλέγουν να φωνάξουν "πουλημένοι" προς τους παίκτες μας .
Γιατί παραλογισμός; Επειδή αν το παιχνίδι ήταν....όντως «στημένο» λόγω των ενδεικτικών αποδόσεων , είχε ήδη «σπάσει» αφού υποτίθεται πως είχε «στηθεί» στο διπλό και όχι στην ισοπαλία!

Η ίδια τύχη είχε και η παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί και στα άλλα δύο παιχνίδια με Ιωνικό και Ιεράπετρα και οι αποδόσεις "outsider"  δεν επαληθεύτηκαν και πάλι.Το εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό έληξε ισόπαλο ενώ οι στοιχηματικές «έδειχναν» διπλό και το παιχνίδι με την Ιεράπετρα έληξε με νίκη του Ολυμπιακού ενώ οι στοιχηματικές «έδειχναν» άσσο.

Μέσα σε όλο αυτό πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός πως οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος έχουν πλαφόν ανώτατου κέρδους για όλα τα παιχνίδια της football league στα 100 ευρώ ανά λογαριασμό.

To VolosFans απευθύνθηκε στους δύο κορυφαίους στην Ελλάδα tipster στοιχήματος για να μας λύσουν τις βασικές μας απορίες.

Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία οι στοιχηματικές εταιρίες ορίζουν αποδόσεις;

 Στο α' μέρος της έρευνας που κάνουμε μας μιλάει ο Γιάννης Ράνιος!


Ο Γιάννης Ράνιος δημιουργός του RanBet


Ο Γιάννης Ράνιος δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ , της πασίγνωστης στοιχηματικής ραδιοφωνικής εκπομπής EraBET και δημιουργός του ranbet.gr μίλησε στο VolosFans.

Ο κος Ράνιος αναφέρει για το θέμα:

«Θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι οι αποδόσεις δεν δείχνουν την πραγματική αξία και διαφορά των δύο ομάδων, αλλά την τάση των παικτών του Στοιχήματος.
Για παράδειγμα το περασμένο Σάββατο έπαιζε ο 1ος με τον 2ο στην Γερμανία και ο άσσος της Μπάγερν έδινε μόλις 1,40 κόντρα στη Λειψία. Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Ωστόσο, το 1,40 είναι ένα οριακό σημείο ώστε ο κόσμος να μην παίζει μόνο Μπάγερν, διότι σκοπός των μπουκ είναι να μοιράζουν τα ποσά και στα τρία σημεία ώστε να έχουν σίγουρο κέρδος.

Στην περίπτωση του Ιεράπετρα - Ολυμπιακός Βόλου ο άσσος λανθασμένα ξεκίνησε στο 2,40 με συνέπεια όλοι να πέσουν στον άσσο με δεδομένο ότι οι Βολιώτες είχαν βγει εκτός στόχου όπως δήλωναν με ανακοίνωση της ΠΑΕ μετά την ήττα από τον Θεσπρωτό. Τελικά, ήταν τόσο μεγάλα τα ποσά που πονταρίστηκαν στον άσσο που ανάγκασαν τις εταιρείες να τον "βάλουν" στο  1,30 για να προφυλαχθούν από ζημιά σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων.
Άρα και πάλι κατέγραψαν ουσιαστικά τάση του κόσμου διότι εκ του αποτελέσματος έχασε η πλειοψηφία των παικτών και βγήκαν φουλ οφελειμένες οι εταιρείες.

Παρόμοια περίπτωση αποτελεί και το Ολυμπιακός Βόλου  - Καλαμάτα με το κλίμα να διαμορφώνεται υπέρ των φιλοξενούμενων με συνέπεια οι τάσεις πονταρισμάτων να εκτοξεύουν τον άσσο στο 4,00 και να ρίχνουν το διπλό χαμηλά. Στη συνέχεια υπήρξε οριακή μεταστροφή των παικτών του Στοιχήματος προς το 1Χ, με συνέπεια να πέσει ο άσσος και περίπου οι αποδόσεις να έχουν όμοια τιμή.

Η νίκη του Ολυμπιακού Β. έφερε και πάλι μεγάλο κέρδος για τις εταιρείες.

Άρα, ότι φήμη και αν κυκλοφορεί θα πρέπει να ξέρουμε ότι οι αποδόσεις είναι μια απλή ένδειξη για το τι παίζει ο κόσμος και οι εταιρείες απλά καταγράφουν αυτή την τάση για την οποία μιλήσαμε παραπάνω. 

Να σημειώσω πως συνήθως τα ύποπτα παιχνίδια οι εταιρείες είτε τα αποσύρουν είτε ρίχνουν εξαιρετικά χαμηλά τα όρια πονταρίσματος σε αυτά , κάτι που δεν έχει γίνει σε κανένα παιχνίδι του Ολυμπιακού.»

Στο β' μέρος της έρευνας μιλάει στο VolosFans ο Γιάννης Μακρατζάκης!
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...