Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

"Γκάζια" Τσιμπανάκου στην προπόνηση

 Με σκληρή γλώσσα μίλησε στους παίκτης ο ηγέτης του Ολυμπιακού Ευριπίδης Τσιμπανάκος.



Το συμβάν μάλιστα αναφέρεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ θέλοντας να δοθεί έμφαση στο γεγονός πως η διοίκηση δεν αφήνει να περάσει η εμφάνιση με την Βέροια στο.."ντούκου".

Η επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει:

Στην προπόνηση βρέθηκε σήμερα το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος ο οποίος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Τσιμπανάκος δεν “μάσησε”τα λόγια του και μίλησε με σκληρή γλώσσα καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακος Βόλου διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και για αυτό τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση, το τεχνικλο τιμ και ο κόσμος περιμένουν πολλά περισσότερα από εκείνους.
Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα την Κυριακή ο κ. Τσιμπανάκος το χαρακτήρισε ορόσημο για την συνέχεια εφόσον η ομάδα θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί την άνοδο στην Super Leagye 2.
“Με πάθος, πίστη και αξία μας που είναι αδιαμφισβήτητη θα πάρουμε τους πολυπόθητους 3 βαθμούς. Την Κυριακή θα κάνουμε μια νέα αρχή και θα αποδείξουμε σε όλους αυτό που εμείς και ο κόσμος του Ολυμπιακού ήδη ξέρει. Ότι είμαστε εδώ, ενωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί για την συνέχεια” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιμπανάκος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...