Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Ανέτοιμος να πρωταγωνιστήσει!

Ο Ολυμπιακός και πάλι έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μετά την ήττα του στην Βέροια με 1-0.


Η ομάδα μας "ξόδεψε" ένα ημίχρονο που ήταν κατώτερος των περιστάσεων , ενώ στο β' μέρος ήταν καλύτερος αλλά άστοχος.

Ηρωικός ο κόσμος της ομάδας έκανε έδρα το γήπεδο της Βέροιας ,αλλά έφυγε πικραμένος από το γήπεδο.





Ο Σούλης παρέταξε τον Ολυμπιακό σχετικά συντηρητικά με μοναδικό προωθημένο τον Πόζογλου, Κουτσιανικούλη ,Ντούνη και Ράντι σαν χαφ, Μητρόπουλο και Τσιάρα ως αμυντικά χαφ, και Γραικό ,Μπουτζίκο ,Παπαιωάννου και Βοσνακίδη στην άμυνα καθώς και τον Γιδόπουλο στο τέρμα.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος ήταν απαράδεκτος.Η ομάδα έκανε δύο ακίνδυνες τελικές προσπάθειες με την Βέροια να πετυχαίνει ένα αμφισβητούμενο εκ πρώτης όψεώς τέρμα αλλά και να έχει πολλές ευκαιρίες να διπλασιάσει και να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς νωρίς.


Ο Ολυμπιακός στο β΄μέρος ενισχυμένος με τον Κέρι και πιο αποφασιστικός μπήκε δυνατά και πίεσε για να ισοφαρίσει.Ανά διαστήματα κυριαρχούσε στο παιχνίδι ,είχε 4-5 καλά σουτ στη αρχή του β μέρους και είχε και δύο κλασσικές ευκαιρίες στο 64' και στο 75' αλλά οι επιθετικοί του Ολυμπιακού είχαν να αντιμετωπίσουν έναν καταπληκτικό Στάμου που πήρε πολλές φορές την μπουκιά από το...στόμα των επιθετικών του Ολυμπιακού την τελευταία στιγμή.

Συνολικά η ομάδα μας δεν ευχαρίστησε αν και θα μπορούσε να είχε κερδίσει κάτι παραπάνω ακόμα και με μία μέτρια εμφάνιση σαν την σημερινή!
Βέβαια τα υπόλοιπα αποτελέσματα συνηγορούν στο γεγονός πως η κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων δεν είναι ανέφικτη ,αλλά σίγουρα αρκετά πιο δύσκολη από όσο ήταν λίγες ώρες πριν.


Βέροια: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πέντα (53′ Μπλέτσας), Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος (76′ Ταΐρης), Κανούλας (87′ Χατζάρας), Πασάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Τσιάρας, Πόζογλου (82′ Ναβαλόν), Βοσνακίδης, Ντούνης (46′ Κέρι), Μπουτζίκος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Ράντι, Μητρόπουλος (69′ Τσίτας), Κουτσιανικούλης.


Το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή από το VolosFans

Διαβάστε το ΕΔΩ!



Κάρτες:   Κίτρινες: 5′ Κανούλας, 56′ Μαραγκός, 69′ Μουχάλης /20′ Μπουτζίκος, 48′ Βοσνακίδης, 61′ Παπαϊωάννου, 85′ Ράντι.

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Περράκης ήταν πολύ καλός.To γκολ που πέτυχε η Βέροια ήταν από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιτ αλλά μετά από πολλά ριπλέι στο βίντεο φαίνεται πως μάλλον ο βοηθός είχε δίκιο.

Μας άρεσε....
Ο Γραικός έκανε πολλά χιλιόμετρα και προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα στο β' μέρος.
Δεν μας άρεσε...
Η ομάδα πρέπει να βρει καλό εκτελεστή στατικών φάσεων ,αφού οι σημερινές εκτελέσεις μόνο...φόβο δεν προκαλούν στις αντίπαλες άμυνες.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Παπαδόπουλος: «Νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι αρκετά καλό. Έδειξαν και οι δύο ομάδες ότι δίκαια είναι ψηλά στη βαθμολογία και ήθελαν τη νίκη για τον ίδιο λόγο.
Αν και ξεκινήσαμε στα πρώτα 15 λεπτά πολύ καλά, με την πρώτη φάση που κάνει ο αντίπαλος και πετυχαίνει το γκολ, εμείς χάσαμε την ηρεμία μας. Νομίζω ότι η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από εμάς. Μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Εμείς διαμαρτυρόμασταν πιο πολύ για το γκολ που δεχθήκαμε, παρά να κοιτάξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.
Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες, ηρεμήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Πιστεύω, πως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία προς το τέλος του παιχνιδιού που είχαμε ανοιχτεί, έγινε πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ.
Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Μας ξέφυγε τώρα στη βαθμολογία, αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, από το να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι για να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε μια ομάδα αρκετά καλή και κοιτάμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»»


Γεωργιάδης: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που πέρα από την ιστορία της και τις παραστάσεις που έχει στην Α΄ Εθνική, είναι μια ομάδα η οποία έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ένα πάρα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Ίσως είναι από τις λίγες ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι που μας έκανε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

Προερχόμασταν από δύο εκτός έδρας δύσκολους αγώνες απ΄ όπου καταφέραμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς και να φτάσουμε στις δύο πρώτες θέσεις. Έτσι προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα με μοναδικό κίνητρο τον Ολυμπιακό Βόλου, να βελτιώσουμε αγωνιστικά κομμάτια που χρήζουν βελτίωση.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν ισορροπημένο, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δικαιούμασταν να πετύχουμε ένα και παραπάνω τέρματα και να μας δημιουργήσει περισσότερη ασφάλεια απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή στο να παίξει σε άδειους χώρους, στην κόντρα επίθεση

Στο δεύτερο ημίχρονο είπα στα παιδιά να ξεχάσουν τις ευκαιρίες που έχασαν και εστιάσουμε και πάλι την προσοχή μας στην τακτική μας σκέψη και αν μπορέσουμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να τελειώσουμε το παιχνίδι.  Ο αντίπαλος έχει πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να φτάσει κάποιες φορές στην εστία μας. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου αρχίσαμε να πάλι να κρατάμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας και να φτάσουμε σε τρεις, τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Θεωρώ ότι είναι μια σπουδαία νίκη και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα απολογισμό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύ δύσκολο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα έχει την αγωνιστική της φιλοσοφία, τα παιδιά ακολουθούν με απόλυτη αφοσίωση το αγωνιστικό πλάνο και πάνω σ΄ αυτό θα δουλέψουμε την επόμενη βδομάδα, για να πάρουμε απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Τρίγλια, μία ακόμη νίκη.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο της Βέροιας ο οποίος μετά από χρόνια ζεσταίνει την κερκίδα και συμπαραστέκεται στην όλη προσπάθεια που γίνεται και αντιλαμβάνεται πως είναι μια δύσκολη χρονιά επιβραβεύοντας τα παιδιά»

Στάμου: «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να το κερδίσουμε για να πάρουμε την βαθμολογική ασφάλεια από τον Ολυμπιακό Βόλου η οποία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, πολύ επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο σε κάποια σημεία δεν είχαμε την απαιτούμενη ηρεμία. Από κει και πέρα δεν νομίζω ότι, πέρα από μία, δύο φάσεις, κινδυνέψαμε ιδιαίτερα.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την παραμονή. Εμείς από δω και πέρα θα πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι γιατί είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια»

Μητρόπουλος: «Και σήμερα ήμασταν πολύ καλοί. Τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση. Για εμάς σίγουρα δεν έχει τελειώσει τίποτα και είμαστε μέσα στους στόχους. Από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό κατά πόσο μπορούμε να ακολουθήσουμε.
Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στην ομάδα της Βέροιας για την σημερινή νίκη και εύχομαι τα καλύτερα»

Μικρά&πικάντικα
  • Ανακοίνωση με αιχμές για τον βοηθό εξέδωσε ο Ολυμπιακός.
Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει τον διαιτητή κ. Περράκη Κωνσταντίνο (Αθηνών) και τον Α’ Βοηθό κ. Νικολάου Χρήστου (Αθηνών) για την άψογη διαιτησία στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με την Βέροια για την 15η αγωνιστική της Football League, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες τις οποίες, δυστυχώς, καθόρισε ο Β’ Βοηθός της αναμέτρησης κ. Κηλικιώτης Δημήτρης (Ξάνθης).
Ο κ. Κηλικιώτης δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και λυπούμαστε πραγματικά που δεν ακολούθησε το παράδειγμα των συναδέλφων του. Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι αν το βράδυ θα κοιμηθεί με την συνείδηση του καθαρή.
Υ.Γ. Για να είμαστε ξεκάθαροι. Εμάς περιστατικά όπως τα σημερινά μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν θέλουμε και δεν ζητάμε να μας χαριστεί τίποτα. Ζητάμε μόνο σωστές διαιτησίες όπως των κκ. Περράκη και Νικολάου.
Υ.Γ. 1 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας μας που έκανε το ταξίδι μέχρι την Βέροια και δεν σταμάτησε να φωνάζει για 90 λεπτά
  • 200 περίπου φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας που είχαν συνολικά περίπου1000 θεατές.









    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...