Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Μίλησε για όλα ο Τσιμπανάκος

Σε συνέντευξή του στον SporFm Βόλου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.


Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων:

«Μπήκα μπροστά σε μία δύσκολη εποχή.Από τον κόσμο δεν έχω παράπονο αλλά μου βγαίνει πότε πότε μια πικρία ,ένα παράπονο αλλά ως εκεί.Μέχρι το Σάββατο πιστεύαμε πως μπορούμε να χτυπήσουμε την άνοδο αφού η football league είναι μια κατηγορία αλλοπρόσαλλη με πολλές ανακατατάξεις.
Όταν ξεκινούσαμε το καλοκαίρι δεν υποσχεθήκαμε άνοδο.Είπα να κάνουμε μια νοικοκυρεμένη ομάδα που να μην χρωστάει ,να είναι καθαρή και αν μπορεί να διεκδικήσει.Μετά την Καλαμάτα πιστέψαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε.Δυστυχώς όμως δεν κερδίσαμε ούτε ένα ντέρμπι.Μπορεί κάπου να μας αδίκησαν αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.

Λάθη έγιναν ,όταν δουλεύεις κάνεις λάθη και την ευθύνη την παίρνω εγώ.Δεν κρύβομαι στα δύσκολα.Δεν δικαιολογώ την κατάσταση.Εγώ πρώτος μιλάω σκληρά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.Φέραμε κάποιους ποδοσφαιριστές και πιστέψαμε σε αυτούς.Όταν η ομάδα τους έχει όλους τακτοποιημένους και πληρώνει αδρά ,αλλά βγαίνει εκτός στόχων δεν είναι κακό να προτείνει μείωση των απολαβών.Παρά ταύτα κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό δεν έγινε μέχρι τώρα.Η ομάδα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της στο ακέραιο και υπάρχουν χαρτιά γιαυτό.Κακόκβουλα σχόλια θα γίνονται πάντα.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε γραφεία δεν είχε γήπεδο ,δεν είχε μέρος για προπόνηση.Αλλά βρέθηκε ένας μαλάκας ,εγώ και έφτιαξα με δικά μου λεφτά όλα αυτά.
Ο σχεδιασμός πλέον είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται η ομάδα να είναι οικονομικά τακτοποιημένη και να ασχοληθούμε με το προπονητικό κέντρο που θέλει δουλειά.Αυτό είναι το πιο σημαντικό και στον κόσμο έχει περάσει αψήφιστα.Πρέπει να κάνουμε το προπονητικό κέντρο καλύτερο και να φτιάξουμε ένα ακόμα κτήριο.Να φτιάξουμε τον χλοοτάπητα στα δύο γήπεδα αφού δεν έχουμε που να προπονηθούμε.Εγώ καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει απαιτήσεις αλλά ας έρθουν στην θέση μου.Αυτοί είμαστε ,αυτό μπορούμε να καταφέρουμε.Οι Ολυμπιακάρες μεγαλοεπιχειρηματίες στρίψανε γωνία στα δύσκολα.Έχει γίνει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.Αν δεν καταφέρουμε να μαζέψουμε αυτά τα χρήματα θα τα βάλω πάλι εγώ με τους συνεργάτες μου.Εμείς αγαπάμε την ομάδα και δεν θα την παρατήσουμε.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων με στεναχώρησε αφού εξευτελίζει την διοίκηση.Αναγνωρίζω το τι έχουν κάνει αυτοί αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσουν και το τι έχω κάνει εγώ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...