Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΕ: Δεν εγκαταλείπουμε !

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ παραδέχτηκε πως ο στόχος της ανόδου πλέον είναι πολύ δύσκολος.




Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Μετά την σημερινή αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας μας και το άσχημο αποτέλεσμα του αγώνα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο ότι αναγνωρίζουμε πως απομακρύνθηκε ο στόχος της ανόδου, στόχο που είχαμε βάλει από την αρχή της χρονιάς.

Παρόλα αυτά -και αναλογιζόμενοι το μέγεθος των ευθυνών μας και τα λάθη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα- ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως δεν εγκαταλείπουμε, γινόμαστε πιο δυνατοί και θα προσπαθήσουμε αγωνιστικά να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα στην καλύτερη δυνατή θέση.

Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα και ενωμένοι να συνεχίσουμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Υ.Γ. 1 Γνωρίζουμε πως διακαής πόθος κάποιων είναι η ομάδα μας μετά τα ατυχή τελευταία αποτελέσματα να οπισθοχωρήσει και να διαλυθεί. Τους ενημερώνουμε λοιπόν πως δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Θα έπρεπε ήδη να έχουν μάθει μετά από τόσα χρόνια πως για εμάς είναι:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Αν ποτέ θελήσουμε να τα παρατήσουμε θα τους ενημερώσουμε για να μην τους στερήσουμε και την χαρά.

Υ.Γ. 2 Και επειδή εδώ και πολύ καιρό ακούγονται διάφορα κακόβουλα σχόλια προς την διοίκηση αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας εφόσον  πληροί τις προϋποθέσεις είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μαζί του».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...