Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Κουμπαράς στον Αλμυρό!

Στον δύσκολο αγώνα που δίνει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ και η οικογένεια του ...
...ώστε ο μικρός αυτός μαχητής της ζωής να λάβει τη νέα – εγκεκριμένη – γονιδιακή θεραπεία που παρέχεται μόνο στην Αμερική ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει, νωτιαία μυϊκή ατροφία, συμμετέχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, στον αγώνα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 στις 16:00 με τον Θεσπρωτό στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς στο εκδοτήριο των εισιτηρίων και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Να σημειωθεί ότι χρήματα συγκεντρώνονται και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες και προπονητικό τιμ, αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ τα οποία μαζί και με όσα συγκεντρωθούν από τον αγώνα του Σαββάτου θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό όπου και συγκεντρώνονται χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

«Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο το Σάββατο 19 Οκτωβρίου να δώσει μαζικό παρόν στο γήπεδο για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας και να είναι ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια για τη νίκη αλλά και να συμβάλλει με ότι ο καθένας μπορεί να διαθέσει στον αγώνα που κάνει αυτή η οικογένεια για να σώσει το παιδί της.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι πλέον το παιδί όλων μας και η μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τους πολίτες όλης της χώρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...