Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Είμαι Ολυμπιακός Βόλου!


Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ακρόαμα 99,8 και την εκπομπή «Αθλητικό Ακρόαμα», έκανε ο ποδοσφαιριστής του Σαρακηνού Κώστας Φλίγκος.
Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για την επιστροφή του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, ενώ έκανε μια σύντομη ανασκόπηση στην καριέρα του, προβαίνοντας μάλιστα σε αποκαλύψεις!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή:

Για την επιστροφή του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες: 

Η πρώτη μου εμφάνιση στο τοπικό έγινε στην Γαστούνη Ηλείας, στα 14 μου. Επιστρέφω στα τοπικά μετά από 19-20 χρόνια. Ήταν λίγο περίεργο μετά από τόσα χρόνια να γυρνάω στο τοπικό, στην αρχή δεν ήξερα που βρίσκομαι, είχα συνηθίσει σε άλλο επίπεδο. Όσο περνούσε η ώρα συνήθισα, σκέφτηκα «από εδώ ξεκίνησα και εδώ θα τελειώσω.

Για τον αν είδε διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του:

Σίγουρα υπάρχει διαφορά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Βέβαια εδώ υπάρχουν γήπεδα και επικρατεί καλή οργάνωση. Στην Ηλεία όλα τα γήπεδα ήταν με χορτάρι, δεν υπήρχε πλαστικό. Απ΄ ότι μαθαίνω από τον αδερφό μου τα πράγματα έχουν φτιάξει πολύ και εκεί.

Για το τι κρατάει και τι θέλει να ξεχάσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο: 

Θέλω να ξεχάσω τις λύπες, γιατί εκτός από χαρές υπάρχουν και οι λύπες. Θα κρατήσω το ότι γνώρισα πολλούς ανθρώπους και κράτησα φιλίες. Το παν στην ζωή για εμένα είναι να κρατάς φιλίες. Κρατάω ότι ήρθα στο Βόλο, αγαπήθηκα όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευχαριστημένος που έκλεισα αξιοπρεπώς την καριέρα μου στον Ολυμπιακό Βόλου. Αγαπήθηκα από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και αυτό εμένα με γεμίζει χαρά.

Για το πώς νιώθει έχοντας παίξει τόσο σε Ολυμπιακό όσο και Νίκη :

Έχω φίλους και στην Νίκη . Τώρα που σταμάτησα πιστεύω ότι με αντιμετωπίζουν καλύτερα. Όταν ήμουν στη Νίκη κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού βγάζανε μια αντιπαλότητα, ενώ όταν πήγα στον Ολυμπιακό το ίδιο κάνανε αυτοί της Νίκης, έτσι είναι. Εγώ αγαπήθηκα πιο πολύ από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και αυτό φάνηκε. Αυτό εμένα με γεμίζει χαρά, ο Ολυμπιακός είναι μέσα στην καρδιά μου.

Για την φετινή Football League: 

Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με ιστορικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός απ ’όσο γνωρίζω έχει κάνει καλές κινήσεις και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να τον δω κιόλας. Για την Νίκη  δεν ξέρω πολλά πράγματα, έχω δει κάποιους παίκτες που γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Για το πώς τον αντιμετωπίζουν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές: 

Στο πρώτο παιχνίδι είχα 2-3 άτομα πάνω μου. Βλέπω ότι μάλλον θα έχω άλλη αντιμετώπιση, λίγο πιο «σκληρή» μπορώ να πω. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι θετικό για την ομάδα, αφού οι συμπαίκτες μου θα βρίσκουν περισσότερους χώρους.

Για τους στόχους τους Σαρακηνού: 

Ο Σαρακηνός ήταν όλα τα χρόνια μέσα στις πρώτες θέσεις. Φέτος στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στις θέσεις των μπαράζ.

Για το αν θα του λείψει το ποδόσφαιρο στις μεγαλύτερες κατηγορίες: 

Για να πω την αλήθεια θα μου λείψει, δεν μπορώ να το κρύψω. Είναι άλλο το επίπεδο, άλλες ομάδες, άλλος κόσμος. Στην πορεία θα πηγαίνω να βλέπω τον Ολυμπιακό Βόλου, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Θα μου λείπει, θα είμαι στην κερκίδα και θα ήθελα να είμαι μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω αυτή την ομάδα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...