Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόεδρος της ΠΑΕ ο Πολιτόπουλος!

Ο Ευθύμιος Πολιτόπουλος θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.Πρόκειται για γνωστό δικηγόρο που δικηγορεί στην Αθήνα και προσωπικό φίλο του Ευριπίδη Τσιμπανάκου.

Αντιπρόεδρος είναι ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης και μέλη οι Δημήτρης Πέγιος, Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Νικόλαος Σπυριδάκης.

Ο κος Πολιτόπουλος κατά την συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε ανέφερε:

 «Με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο μας συνδέει φιλία ετών. Εδώ και τρεις μήνες μου παρουσίασε το πρότζεκτ της ομάδας και αποφάσισα να ασχοληθώ με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου. Μου άρεσε η φράση που είπε «θέλω να θωρακίσω την ομάδα, όπως τότε με τις ομάδες που αγωνιζόμουν ως σέντερ μπακ».
 Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ιστορική ομάδα, από την οποία πέρασαν στο παρελθόν ο Βασίλης Μποτίνος, ο Τάκης Συνετόπουλος, ο Βασίλης Καραΐσκος και πολλοί άλλοι σπουδαίοι παίκτες. Κατάγομαι από την Πάτρα, άρα η πρώτη μου αγάπη ήταν η Παναχαϊκή. Είχα σχέση με το ποδόσφαιρο, όταν ήμουν πρόεδρος στα λατομεία Μαρκοπούλου για 10 χρόνια τη δεκαετία 2000-2010. Είχαμε την ΠΑΕ Μαρκό, που ήταν υπόδειγμα.
Είπαμε να βγούμε και λίγο από τη… ναφθαλίνη, να βρούμε κάποιο ερέθισμα…
Για τον κόσμο να πω ότι είμαστε ετοιμοπόλεμοι, η ομάδα είναι καθ’ όλα έτοιμη για να μπει στον μαραθώνιο της Φούτμπολ Λιγκ».


Για το αν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν διοικητικά με κάποιο σύλλογο: 

«Έχω ασχοληθεί, όπως προανέφερα, με την Μαρκό ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου».

Για τον φετινό στόχο της ομάδας: 

«Ο στόχος που θέτει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η άνοδος. Θέλουμε να παίζουμε σωστό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει η ομάδα στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί όπου ανήκει».


Για το θέμα του γηπέδου: 

«Θα έχουμε ως έδρα το γήπεδο της Νεάπολης. Το προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπως γνωρίζετε, είναι στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου. Εξοπλίστηκε και θα εξοπλίζεται συνεχώς. Νομίζω πως και το δεύτερο γήπεδο ετοιμάζεται και θα είναι και αυτό σύντομα στη διάθεση της ομάδας».

Στο σημείο εκείνο η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Αλίκη Φωτιάδου, συμπλήρωσε για το γήπεδο της Νεάπολης: 

«Ήδη έχουν γίνει ραντεβού με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. Ζέρβα. Ο κ. Παπακωνσταντίνου, υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, και την περασμένη εβδομάδα και σήμερα είχε ραντεβού με τον κ. Ζέρβα. Από πλευράς ΠΑΕ έχει κατατεθεί το ποσό των 30.000 ευρώ, ως εγγυητική, η οποία έχει ζητηθεί από τον Δήμο Βόλου και όλα είναι εντάξει. Από εδώ και στο εξής είναι θέμα διαδικαστικό, της τράπεζας προφανώς, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Για το αν θα έρχεται συχνά στο Βόλο, ο κ. Πολιτόπουλος απάντησε: 

«Και βέβαια. Έχω αρκετούς φίλους, αλλά και συγγενείς στο Βόλο. Θα έρχομαι πολύ συχνά, σε όλα τα παιχνίδια έδρας. Την Κυριακή, βέβαια, θα είμαστε στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

 «Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και πάμε για την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα στο παιχνίδι κόντρα στον Ασπρόπυργο.»

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Ολυμπιακού: 

«Αντίπαλος της ομάδας είναι η ιστορία της. Θα πρέπει να κάνουμε βήματα αργά, σταθερά, αλλά σίγουρα. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να στηρίξουν την προσπάθεια. Είναι καλή ομάδα και η Κ17, σιγά σιγά θα ανεβαίνουν παιδιά και στην πρώτη ομάδα, για να έρχονται στο γήπεδο οι γονείς και οι φίλοι τους, να τα χαίρονται και να τα καμαρώνουν. Πιστεύω, ότι σταδιακά θα φτάσουμε στο σωστό αποτέλεσμα και θα κριθούμε όλοι μας».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...