Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Πρωταθλητές στο...παρά ένα!

Έναν βαθμό από το πρωτάθλημα απέχει πλέον ο Ολυμπιακός μετά την άνετη νίκη του επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 0-2


Η ομάδα μας χωρίς να πιάσει μεγάλα στάνταρ απόδοσης κέρδισε εύκολα τους γηπεδούχους ,όντας ανώτερος στο γήπεδο με γκολ των Σερτζίνιο και Σκοπελίτη!



Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Γιακουμή στο τέρμα , τους Παπαιωάννου και Οικονομόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τους Νικολακάκη και Μπουτζίκο στα δύο άκρα άμυνας , τους Ριζογιάννη και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά έπαιξε ο Λώττας σε ρόλο 10αριού με τους Ζγκορη  και Σερτζίνιο στα επιθετικά χαφ και ως κεντρικό επιθετικό τον Μάντζιο.

Η ομάδα μας ,όπως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ,ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο και ανεβοκατέβαζε τον ρυθμό του παιχνιδιού ανάλογα με τις..."ορέξεις" της.
Μέχρι το 33' ,όπου και σημείωσε το πρώτο γκολ , σε φουλ ρυθμούς έχασε πολλές ευκαιρίες.

Στο 4' o Μάντζιος με πλασέ , 12' ο Ναζίμ με κεφαλιά , στο 14' ο Ζγκούρης με κεφαλιά , στο 17' ο Σερτζίνιο με σουτ, στο 23 ' και πάλι ο Ναζίμ με κεφαλιά , στο 31' ο Σερτζίνιο με σουτ ,στο επόμενο λεπτό ο Λώττας με σουτ και στο 33' ο Σερτζίνιο και πάλι με σουτ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Παπαθανασίου ή δεν σημάδεψαν σωστά.
Στο 34' ο Σερτζίνιο ανατράπηκε καθώς έμπαινε απειλητικά στην μεγάλη περιοχή και ο Γιουματζίδης έδειξε την εσχάτη των ποινών που δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα οι παικτες των τυπικά γηπεδούχων. Ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε ακόμα μία ευκαιρία με τον Ναζίμ.

Στο β' μέρος η ομάδα μας πήγε με κοντρολαρισμένο παιχνίδι και χωρίς την τεράστια πίεση του πρώτου μέρους.Είχε δύο ευκαιρίες να «τελειώσει» το παιχνίδι με Μάντζιο και Ζγκούρη για να έρθει το 70' όπου ο Ζγκύρη έβγαλε ασίστ στον Σκοπελίτη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ «τελείωσε» το παιχνίδι.

Η γιορτή που άρχισε αμέσως μετά από τους 1000 και πλέον φιλάθλους της ομάδας μας δεν κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου στο παιχνίδι ,ενώ στο τέλος παίκτης ,τεχνικό τιμ και φίλαθλοι έγιναν μία μεγάλη ερυθρόλευκη αγκαλιά.

Α.Νεοακαισάρειας :Παπαθανασίου, Παγωνίδης, Δερμίσης, Κραγιόπουλος (69’ Χαλκίδης), Τσιμπούκας, Κ. Ίτσιος, Δ. Ίτσιος, Αποστολίδης (79’ Τζήκας), Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος (82’ Ρούντος), Ναλμπαντίδης (86’ Καραφέργιος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Νικολακάκης, Μπουτζίκος, Οικονομόπουλος, Παπαϊωάννου, Ριζογιάννης, Ναζίμ (77’ Κόλα), Σερτζίνιο, Ζγκούρι (83’ Καμπλιώνης), Λώττας (66’ Φλίγκος), Μάντζιος (58’ Σκοπελίτης).





Κάρτες:   35’ Παπαϊωάννου – 20’ Τσιμπούκας, 32’ Κ. Ίτσιος, 82’ Ναλμπαντίδης.89' Τσιμπούκας


Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Γιουματζίδης είχε λάθη τα οποία δεν ήταν καθοριστικά.Από τα δύο ακυρωθέντα γκολ το ένα είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενο.



Μας άρεσε....

Ο Σκοπελίτης μπήκε με φόρα και γρήγορα καθάρισε το παιχνίδι
Δεν μας άρεσε...

Ο Νικολακάκης δεν ήταν στην..."ημέρα" του

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης: «Οι παίκτες μας έχουν μεγάλη προσμονή και μεγάλο πάθος.Μένει ένα ακόμα βήμα και κανείς δεν  μπορεί να μας βγάλει από την πορεία μας.Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.Έχουν κάνει σοβαρή δουλειά με μεγάλη συγκέντρωση.Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας.
Πάμε στο τέλος του πρωταθλήματος και δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά.Δεν σέβονται τις ομάδες .Πρέπει να βρεθεί μια λύση δίκαιη.Η ομάδα μας την τελευταία εβδομάδα θα κάνει πραγματικά συγκεντρωμένη δουλεία.Το κίνητρό μας είναι πάνω και από τον Ολυμπιακό και αγκαλιάζει όλη την πόλη του Βόλου.
Ο κόσμος που θύμισε παλιές εποχές έδειξε το μέγεθος της ομάδας.Το brand name είναι τεράστιο.Πρέπει να αφήσουν αυτές τις ομάδες να ξαναδομήσουν το ποδόσφαιρο.»








Μικρά&πικάντικα




Θυμηθείτε τον αγώνα όπως τον μετέδωσε ζωντανά το VolosFans Live



To βίντεο του αγώνα 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...