Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Τρεις μεταγραφές ουσίας!


Τρεις κλεισμένες μεταγραφές προανήγγειλε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.


Μιλόντας στον 9,86 και την εκπομπή "Κλάσικο" ο κος Τσιμπανάκος ανέφερε πως η ομ΄δα έχει δώσει ήδη τα χέρια της με τρεις ποδοσφαιριστές για να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και το γεγονός ότι το θέμα φαίνεται να «κολλά» είπε:


«Από τη στιγμή που το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων δεν έχει περάσει από τη Βουλή, όλα είναι στον αέρα. Η αναδιάρθρωση μπορεί να γίνει, αλλά μπορεί και όχι. Δεν είναι, πάντως και τόσο εύκολο να ισχύσει. Είναι βέβαια άδικο για τις ομάδες, που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Προσωπικά, δεν πίστευα εξαρχής ότι θα μπορούσε να γίνει η αναδιάρθρωση, από τη μία στιγμή στην άλλη και αν πρώτα δεν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί, γιατί στην Ελλάδα ζούμε και όλα είναι πιθανά.

Η Σούπερ Λιγκ εξ αρχής δεν είχε ψηφίσει την αναδιάρθρωση. Γι’ αυτό το λόγο και δεν έχει υπογραφεί ακόμη η προκήρυξη του εν λόγω πρωταθλήματος. Αν θεωρήσουμε ότι οι πρώτοι των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα ανέβουν στη Φούτμπολ Λιγκ, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει με τις ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση. Πολλοί σύλλογοι στην Ελλάδα, που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική, έχουν επενδύσει φέτος για να ανέβουν κατηγορία, βάσει και της προκήρυξης που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θα είναι άδικο για κάποιους ανθρώπους, που έχουν βάλει χρήματα στις ομάδες, να αλλάζουν ξαφνικά τα δεδομένα.

Τον Ολυμπιακό Βόλου τον ενδιαφέρει να είναι πρώτος Από κει και πέρα και εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα ισχύσει. Αν δηλαδή θα υπάρξει αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ή όχι. Ωστόσο, από την πλευρά μας θα φροντίσουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».


Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα:

«Δεν μπορούμε να μηδενίσουμε την προσπάθεια, που έχει κάνει από την αρχή της χρονιάς το τεχνικό τιμ και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, από μία εμφάνιση, όπως ήταν αυτή την προηγούμενη αγωνιστική με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σίγουρα, ήταν μία κακή παρένθεση το δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, αυτοί οι παίκτες και αυτό το τεχνικό επιτελείο, έχουν φέρει την ομάδα στην πρώτη θέση. Αυτή τη στιγμή το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και όλα τα θέματα λύνονται μέσα εκεί. Σ’ έναν μαραθώνιο θα υπάρξουν και κάποιες άσχημες εμφανίσεις. Μπορεί και στις μέτριες εμφανίσεις η ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς; Γιατί οι πόντοι είναι αυτοί που μετρούν στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν θυμάται την εμφάνιση…»

Για το αν θα γίνουν κινήσεις στον Ολυμπιακό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δομημένος από το περασμένο καλοκαίρι – και αγωνιστικά και οικονομικά – με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι σε θέση η ομάδα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Αυτή τη στιγμή με άριστα το 10 είμαστε στο 12, όσον αφορά τις παροχές προς τους ποδοσφαιριστές και τις οικονομικές υποχρεώσεις προς όλους.

Από κει και πέρα το τεχνικό επιτελείο έχει κάνει κινήσεις, όσον αφορά τα μεταγραφικά. Θα αποκτήσουμε δύο-τρεις ποδοσφαιριστές. Ήδη έχουμε προσελκύσει κάποιους παίκτες και έχουμε σχεδόν δώσει τα χέρια με τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς θέλουμε να κάνουμε και ένα δώρο στους φιλάθλους μας, ενόψει των εορτών. Επειδή είμαστε ένα βήμα μπροστά, με τις μεταγραφές δεν ασχολούμαστε τον Δεκέμβριο, αλλά από τον περασμένο Οκτώβριο. Και οι τρεις μεταγραφές θα είναι ουσίας. Θα είναι παίκτες που θα αποκτηθούν με την προοπτική της επόμενης χρονιάς, τη στιγμή που από τώρα χτίζουμε τον Ολυμπιακό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο οποίος θα αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...