Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Μέγα "κάζο" στην Άμφισσα!

Ο Ολυμπιακός υπέπεσε στην δεύτερη  γκέλα που αυτή την φορά ήταν βαθμολογική αλλά όχι αγωνιστική!
Οι ερυθρόλευκοι παραχώρησαν την ισοπαλία στην Άμφισσα στον προτελευταίο Φωκικό και γνώρισαν την δεύτερη φετινή απώλεια βαθμών η οποία είχε ως συνέπεια ο Ολυμπιακός να αποκτήσει συγκάτοικο στην πρώτη θέση.



Ο Αμανατίδης παρέταξε την ομάδα με τον Παλιούρα στο τέρμα , τους Παπουτσογιαννόπουλο και Μπουτζίκο στα άκρα της άμυνας και τους  Οικονομόπουλο και Πίντο στο κέντρο της άμυνας , τους Ρόκα και Ναζίμ ως αμυντικά χαφ ,πιο μπροστά τον Λώττα ως επιτελικό μέσο στα άκρα τους Ζγκούρη και Σερτζίνιο και μοναδικό προωθημένο τον Φλίγκο.

Ναι, ο Ολυμπιακός ήταν κατά κράτος καλύτερος και είχε απέναντί του έναν τερματοφύλακα ονόματη Παπαδόπουλο που είτε από τύχη είτε από ικανότητα έπιανε σχεδόν τα πάντα.
Ναι, είχε 14 κλασσικές ευκαιρίες με τις έξι να αναγκάζουν τον Παπαδόπουλο σε εντυπωσιακές αποκρούσεις ,άλλες έξι να περνούν σύριζα από το δοκάρι και άλλες δύο να βρίσκουν σε οριζόντιο και κάθετο δοκάρι του πορτιέρο του Φωκικού.
Ναι ,η αντίδραση της ομάδας όταν δέχτηκε γκολ από το πουθενά στο 80΄ήταν άμεση με σωρεία χαμένων ευκαιριών.
Αλλά και πάλι δεν μπορούμε με τίποτα να δικαιολογήσουμε τον Ολυμπιακό αυτής της δυναμικότητας να μην τα βγάζει πέρα με την προτελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα και να "γκελάρει" στην συγκεκριμένη έδρα.

Οι ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός ήταν πολλές και δεν θα μπούμε στον κόπο να τις αναφέρουμε.Για την ιστορία να πούμε πως ο Λώττας ,που είχε πολλές καλές προσπάθειες , ήταν ο σκόρερ της ομάδας στο 95΄από την βούλα του πέναλτι μετά από ανατροπή του Μπουτζίκου.
Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν καλή,καλύτερη από αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής και εφάμιλλη του αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων.Όμως το τελικό αποτέλεσμα που προήλθε και πάλι από ...'προδωσία" της δεξιάς πλευράς της άμυνας γκρέμισε τον Ολυμπιακό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα,αφού πλέον απέκτησε συγκάτοικο.
Και σαφώς πρέπει να αναζητηθούν τα αίτια αφού πλέον είναι απαγορευτικό νέο στραβοπάτημα ,μέχρι τουλάχιστον να στραβοπατήσει η ομάδα της Νέας Ιωνίας.



ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Αμπραχαμιάν (65’ Αμπραχαμιάν), Πιέτρι, Μπαντούνας, Κουρελής, Μιράντοβ, Κυριακόπουλος, Σταθόπουλος, Κολοβός (84’ Χρυσαφόπουλος), Μεγάλος, Χατζηστάμος (90’ Πελτέκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
: Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος (49’ Σκοπελίτης, 83’ Σαχινίδης), Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Μπουτζίκος, Ρόκας (58’ Κόλα), Ναζίμ, Ζγκούρι, Λώττας, Σερτζίνιο (83’ Καμπλιώνης), Φλίγκος.


Κάρτες:  
33’ Αμπραχαμιάν-28’ Μπουτζίκος, 66’ Κόλα, 92’ Λώττας.ου


Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Γκάμαρης ελέγχεται για ένα καθαρό πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού στο 70' όταν την σέντρα του Μπουτζίκου μπλόκαρε με τα χέρια την στιγμή που έκανε τάκλιν αμυντικός του Φωκικού.



Μας άρεσε.... 
Το πείσμα που έδειξαν οι παίκτες ακόμα και την ύστατη στιγμή.
Δεν μας άρεσε...
Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί τα τρία τελευταία γκολ από τα δεξιά με την απουσία του Σάββα να είναι περισσότερο από εμφανή.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Αμανατίδης:« Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας προσπάθησε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που κατάφερε να βγάλει 5-6 φάσεις στην γραμμή.Πιστεύω πως οι παίκτες μας προσπάθησαν για το καλύτερο.Τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πιστέψουν πως δεν μπορούν να φύγουν χαμένοι από αυτό το παιχνίδι.Έστω και την τελευταία στιγμή πήραμε κάτι που διακαιούμασταν πολλές φορές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.Δεν χάσαμε τίποτα σήμερα ,το μόνο που μας έκανε αυτό το παιχνίδι ήταν να μας πεισμώσει.Δεν έχουμε χάσει ούτε την πρώτη θέση.Θα επενδύσουμε σε ηρεμία αν κάτι δεν πηγαίνει καλά και σε μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα.Πρέπει με μεγαλύτερη ψυχραιμία να βρίσκουμε το αντίδοτο σε περιπτώσεις που δεν είναι παέι τίποτα με το μέρος σου.Θέλω πραγματικά να δώ πόσες τελικές κάναμε.Έχω δει τέτοια παιχνίδια στο ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί ,πρέπει να προχωρήσουμε.Έχουμε μέταλλο πρωταθλητή.Τα εσωτερικά θέματα θα τα βελτιώσουμε.»









Μικρά&πικάντικα
  • 100 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου της Άμφισσας το οποίο είχε αρκετό κόσμο λόγω του ονόματος της ομάδας του Ολυμπιακού.

To βίντεο του αγώνα




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...