Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ολυμπιακός δεν χτυπιέται!

«Απώτερος στόχος δεν είμαι εγώ, αλλά ο Ολυμπιακός»
, τόνισε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που επιβεβαίωσε τη μήνυση εναντίον του Απόστολου Γαλάτη και προανήγγειλε ότι θα υποβάλει αγωγή στο κανάλι Astra.

Όλα ξεκίνησαν στην βραδινή εκπομπή της Κυριακής όταν ο Απόστολος Γαλάτης κατονόμασε ως αυτουργό της επίθεσης που δέχτηκε τον κο Τσιμπανάκο.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ίδιου και της οικογένειας του Ολυμπιακού.Ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος τόνισε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι δεν μπορεί ο καθένας να σπιλώνει ανθρώπους με ήθος και οικογένειες. «Δεν μπορεί να αναφέρεται το όνομά μου, που εμείς δε δώσαμε δικαίωμα να «παίξουμε» στα ΜΜΕ με κακό σκοπό. Εγώ γελάω, δεν έχω πάρει σοβαρά το θέμα, αλλά απώτερος σκοπός του, δεν είμαι εγώ είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά και να χτυπάνε εμένα, ο Ολυμπιακός δεν «χτυπιέται». Γι΄ αυτό που έκανε ο κ. Γαλάτης, θα κληθεί από τον κ. Εισαγγελέα. Έκανα μήνυση μέσω του νομικού μου κ. Χαρμάνη. Αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Γιατί δεν πιάσανε και τους δράστες; Εγώ δεν έχω ενημερωθεί από την Αστυνομία ότι το δικό μου αυτοκίνητο εντοπίστηκε κάπου που εμπλέκεται με την υπόθεση. Είναι εύκολο να σπιλώνουμε ανθρώπους. Θα καταθέσουμε και αγωγή στο κανάλι ΑΣΤΡΑ. Το θέμα θα πάει στο Εσωτερικών Υποθέσεων και από εκεί και πέρα θα λάμψει η αλήθεια και όλοι θα μπουν στη θέση τους. Θα δούμε ποιος κάνει καλά τη δουλειά του και ποιος όχι. Εγώ δεν έχω «μπαμπά» να μου πει κάνε αυτό. Όλοι γνωρίζουν το ποιόν του κ. Γαλάτη και το ποιόν του κ. Τσιμπανάκου. Έχω καθαρό ποινικό μητρώο και σαν Ολυμπιακός όλοι μαζί είμαστε ενωμένοι. Θα λάμψει η αλήθεια. Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ αυτή την προσπάθεια και δεν πτοούμαστε».

Μετά την μήνυση ο κος Γαλάτης συνελήφθη με αυτόφωρη διαδικασία.

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση για τα γεγονότα εξέδωσαν οι Austrian Boys:

«Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σ’ ένα δικό μας άνθρωπο, σίγουρα δεν μας βρίσκουν αδιάφορους. Πιο συγκεκριμένα, τη λάσπη που κάποιοι εκτοξεύουν από το κανάλι-ανεμιστήρα τους εναντίον ενός δικό μας ανθρώπου, ενός ανθρώπου της Οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, δεν μπορεί να μας αφήσει άπραγους.

Εμείς λοιπόν, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, μπροστάρηδες και αρωγοί σε κάθε επιτυχία και αποτυχία, σε κάθε χαρά και λύπη της ομάδας μας, με την παρούσα, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο δικό μας άνθρωπο και μέλος της Οικογένειάς μας, τον κ. Ευρυπίδη Τσιμπανάκο. Τον άνθρωπο που στα δύσκολα χρόνια της ομάδας μας βγήκε μπροστά σε μια προσπάθεια που στόχο είχε αρχικά την εξυγίανση αυτής και εν συνεχεία την επιστροφή της στην εγχώρια ποδοσφαιρική ελίτ, μία προσπάθεια με πολλές δυσκολίες και εμπόδια…….
Για όλα τα ανωτέρω, που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην Οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, ως ένδειξη αναγνώρισης της ως άνω προσπάθειας του, είναι να βγούμε τώρα εμείς μπροστά γι’ αυτόν, να τον στηρίξουμε και να τον υποστηρίξουμε, όπως άλλωστε και ο ίδιος πράττει επί σειρά ετών για μας.
Σε κάθε περίπτωση, εάν στόχος και επιθυμία ορισμένων είναι να πλήξουν τον Ολυμπιακό Βόλου, χτυπώντας τον κ. Ευρυπίδη Τσιμπανάκο, το μόνο που έχουν επιτύχει είναι να μας συσπειρώσουν πιο πολύ. Και τούτο, διότι όποιος πειράζει ένα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου μας, θα βρίσκει απέναντί του και τις υπόλοιπες χιλιάδες των μελών της Οικογένειάς μας.

Κλείνοντας, πέραν της απεριόριστης στήριξης και αφοσίωσης προς το πρόσωπο του Ευρυπίδη Τσιμπανάκου, καταλήγουμε με ένα λαϊκό απόφθεγμα, που είναι ιδιαιτέρως επίκαιρο, δεδομένων των συνθηκών: Τυφλός τυφλόν οδήγαγε και οι δύο σε λάκκο πέσαν».






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...