Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Άνοδος κόντρα σε όλους!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων στο Ριζόμυλο.
Η ανακοίνωση:

«Δέος και πάθος: δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα το τι νιώσαμε όλοι κατά τον αγιασμό της ομάδας.
Δέος νιώθουμε βλέποντας πως μετά από πόλεμο ετών (που πλέον έχει κορυφωθεί όσο δεν πάει) η μεγαλύτερη ομάδα στη Μαγνησία όχι μόνο δε διαλύθηκε, αλλά έχει συσπειρωμένο και ενωμένο τον κόσμο της όσο ποτέ, καθώς και φιλτραρισμένο από πάσης φύσεως <<τοξίνες>> τύπου <<καστανά>> και <<οδοκαθαριστή>>. Όσο αφορά το πάθος που νιώθουμε, ασφαλώς και πρόκειται για να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου να ξεπερνάει ένα-ένα όλα τα εμπόδια του ακατανόμαστου (π.χ. διαιτητικές <<σφαγές>>, χείρα βοηθείας σε Νίκη Νέας Ιωνίας στο παρασκήνιο) και να μοιράσει σε όλους μας επιτυχίες και χαρές και εγκεφαλικά στον ιθύνοντα νου του Δημαρχιακού Εκτρώματος Βόλου <<Η Πύδνα>> μέχρι την άνοδο στη Football League!

Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση για τον τεράστιο αγώνα της να αναστήσει την ομάδα απορροφώντας όλους τους κραδασμούς του βρώμικου πολέμου του <<παντελονάτου πατέρα>> στο <<έκτο του παιδί>>, καθώς και στον κόσμο που αναγνώρισε πως η εποχή των μπροστινών επιτέλους ανήκει στο παρελθόν και έδωσε νέα πνοή στον Ολυμπιακό Βόλου με τη στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις και με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Επιδεικνύοντας ίδιο πάθος και δυναμισμό στα φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά και στη διάρκεια όλης της χρονιάς, όλοι μαζί είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσουμε κάθε λογής παγίδα που θα σκαρφιστεί ο <<γεροξεκούτης>> που στο Βόλο μετράει μέρες και θα επιτύχουμε ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ και τον ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟ 2019!

Τέλος, απορίας άξιο είναι αν η ζέστη ή το απύθμενο κόμπλεξ είναι η αιτία που κάνει κάποιους <<υποτακτικούς>> του (που σε λίγο επίσης θα αναγκαστούν να αλλάξουν πόλη) να βλέπουν 300 τους σχεδόν 3000! Μάλλον έχουν πρόβλημα με τα μηδενικά αν και τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι όντας και αυτοί <<ΜΗΔΕΝΙΚΑ>> στη ζωή τους... Πάντως, αν το βρήκε διαθέσιμο σε καμία απίθανη τριτοκοσμική χώρα και ποντάρισε ο ακατανόμαστος στο ότι δεν θα περάσουμε έξω από το ΕΑΚ φοβούμενοι τους γερανούς και τα άλλα παιχνιδάκια του, μάλλον ο προϋπολογισμός της Πύδνας θα πάει περίπατο!

ΥΓ1. Εμείς περάσαμε ΕΞΩ από το ΕΑΚ και τα κοκκινίσαμε όλα, όπως βλέπεις! Καιρός να περάσεις και εσύ και το έκτρωμά σου ΕΞΩ από το Βόλο! Αλλά μην ανησυχείς... Με τόσο βεβαρυμένο ιστορικό, το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα ξανανιώσεις τη ζεστασιά του <<ΜΕΣΑ>>! Αυτή τη φορά όμως - αντί για κουβέρτες - θα σου φέρουμε αποκωδικοποιητή της Nova για να βλέπεις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ στη Super League και να φτιάχνεσαι!

ΥΓ2. Αρκετά ασχοληθήκαμε με το γελοίο, ενώ υπάρχουν πολύ σπουδαιότερα θέματα, όπως να βοηθήσουμε την ομάδα να συλλέξει τρόφιμα μακράς διαρκείας, ώστε να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη.

ΥΓ3. Ανυπομονούμε στα φιλικά να συνεχίσετε να κόβετε μηδενικά... Λογικά θα μας βγάλετε γύρω στους 700!

ΥΓ4. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ... ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ... Γ@Μ... Η ΑΥΣΤΡΙΑ!


RiZoMyLoS G1»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...