Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Χώστε την Δούρου στον Κορυδαλλό!

Ανακοίνωση για την τραγωδία στην Αττική εξέδωσε ο ΣΒΟΦ.


Η ανακοίνωση:

«Στον Ολυμπιακό μας, εκτός από το ποδόσφαιρο, μας νοιάζει και η κοινωνία με τα όποια προβλήματά της.
Παρακολουθούμε εδώ και μέρες την τεράστια τραγωδία που εκδηλώθηκε στην Αττική με τους δεκάδες νεκρούς, τα χιλιάδες σπίτια τα καμένα και τα εκατοντάδες ι.χ.
Νοιώθουμε θρήνο, πένθος, θυμό και οργή. 
Το κράτος ανύπαρκτο όπως πάντα, απόν και ανεπαρκές. Τίποτα δεν λειτούργησε από ένα οργανωμένο, υπεύθυνο κράτος με σοβαρές υπηρεσίες και δομές. Δεν θα κάνουμε μαθήματα τεχνογνωσίας και αμπελοφιλοσοφίας. Αναρωτιόμαστε απλά πότε ένας εισαγγελέας γενναίος, ακέραιος, με κύρος και αποφασιστικότητα, με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς τα πρωτόκολλα των ανακρίσεων, προανακρίσεων και μαρτυρικών καταθέσεων θα χώσει σε ένα τεράστιο κελί όλους τους υπεύθυνους – ανεύθυνους μαζί με τους Τσοχατζόπουλους, φονιάδες και εγκληματίες.
Όλους τους υπεύθυνους – ανεύθυνους από την Πολιτική Προστασία, το Υπουργείο του Πολίτη, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, που άφησαν αυτοί οι τελευταίοι για 5 – 6 ώρες τον κοσμάκη στη θάλασσα και όσοι σώθηκαν από τις φλόγες πνίγηκαν στα νερά.
Απαλλάξτε τον κόσμο επιτέλους από εκείνη την ψευτοξανθιά πολιτική λειτουργό της Αττικής και χώστε την σε κάποια σουίτα στον Κορυδαλλό ή σε κάποιο ψυχιατρείο.
Νοιώθουμε, όπως και τα εκατομμύρια των Ελλήνων, απογοητευμένοι και αηδιασμένοι.
Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με τα ποδοσφαιρικά και τον Ολυμπιακό μας, αφού δεν έχουμε ούτε όρεξη, αλλά ούτε και έμπνευση. 
Απλά να χαιρετίσουμε και να συγχαρούμε τους 2000 και πλέον οπαδούς μας που έδωσαν το παρόν στην πρώτη της αγαπημένης μας ομάδας.
Θα επανέλθουμε απαντώντας σε κάποιους αντιπάλους οπαδούς που έχουν βγάλει ρυτίδες στα είκοσί τους χρόνια από τους εφιάλτες λόγω Ολυμπιακού, αλλά και από τον πεντηκονταετή ποδοσφαιρικό ενταφιασμό τους.
Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...