Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Έφυγε ο Θανάσης Βήτας!

Μια μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού Βόλου έφυγε για τις γειτονιές του παραδείσου!


Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η διοίκηση του Ολυμπιακού Β. και οι Austrian Boys:

Η ανακοίνωση της διοίκησης

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Βήτα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αρχηγού  της ομάδας μας, ο οποίος απεβίωσε σήμερα.

Ο Θανάσης Βήτας αγωνίστηκε δέκα χρόνια, από το 1978 έως το 1988, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, σε περισσότερα από 250 παιχνίδια και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 1987-88. Στη μετέπειτα πορεία του, βρέθηκε πάλι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα ως προπονητής, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στην Ένωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών  του Ολυμπιακού Βόλου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί  αύριο, Καθαρά Δευτέρα στις 11 το πρωί,  από τον Ι.Ν. Ιωάννη Προδρόμου στην Ανακασιά».

Η ανακοίνωση των Austrian Boys


«Πολύ δύσκολη ημέρα η σημερινή. Έφυγε από κοντά μας ένα παλικάρι, ένας τίμιος άνθρωπος, ένας αγωνιστής της ζωής, ένας Βολάρας ποδοσφαιριστής και οπαδός της ομάδας μας. Τον έχουμε καμαρώσει να σβήνει τον Λάγιος Ντέταρι, τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Θωμά Μαύρο. Θανάσης Βήτας ένα όνομα μια ιστορία. Ως την τελευταία του πνοή ζούσε και ανέπνεε για την μεγάλη του καψούρα, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ. Θανάση σε ευχαριστούμε για όλα, να μας προσέχεις τα παιδιά μας εκεί ψηλά που πας. Αύριο καλούμαστε ΟΛΟΙ μας να εκπληρώσουμε την τελευταία του επιθυμία, ένα οργανωμένο δυναμικό ΑΝΤΙΟ στο Θανάση ΒΗΤΑ. 11 ή ώρα στη πλατεία Ανακασιάς».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...